Cabinet avocati 

Întreabă Avocat – Simplu, Rapid, Eficient
1. Adaugă Întrebare; 2. Avocatul Răspunde; 3. Ești notificat pe email

Adaugă Întrebare

Cabinet avocat are experienta practica in consultanta juridica penala, comerciala si civila dar si in asistenta si reprezentare a clientilor la instantele judecatoresti competente.

Petrecem timp cu fiecare client in parte tocmai pentru a raspunde eficient solicitarilor dumneavoastra. Indiferent care ar fi acestea - de consultanta, asistenta sau reprezentare juridica. Va prezentam toate variantele posibile, atat in calitate de consultant avocat, confident, dar si in calitate de sfatuitor. Dumneavoastra sunteti cel care va decide raportat la informatiile furnizate.

Ne-am propus dezvoltarea continua a cabinetului cu o echipa de profesionisti dedicati clientilor. Prioritatea noastra este aceea de a oferi servicii juridice de cea mai buna calitate. Va stam cu drag la dispozitie chiar si pentru un simplu sfat!

Pe scurt...

Intr-o lume de afaceri din ce in ce mai complexa, servirea intereselor clientilor nostri a devenit o prioritate.

Intelegand nevoile dumneavoastra şi concentrandu-ne pe scopul propus, va putem reprezenta cu o claritate crescuta a detaliilor, optimizand sansele dumneavoastra de reusita. Alaturi de noi clientii stiu ca primesc o atentie particulara atat de la Cabinetul de avocat cat si de la partenerii nostri.

Interesul personal al clienţilor nostri precum şi preocuparile lor reprezinta o responsabilitate in procesul de consiliere juridica continua. Liniile deschise de comunicare pe care le avem cu clientii nostri ne dau increderea ca progresam impreuna, transformand relatia client - avocat intr-o adevarata valoare.

Privilegiul clientilor – Confidentialitatea

Cabinetul de avocat Marius Todeanca este pe deplin angajat sa mentina confidentialitatea stricta in orice comunicare referitoare la consultanta juridica acordata clientilor nostri.

Noi respectam absolut privilegiul client - avocat cu privire la toate informatiile care decurg din relatia profesionala. In plus, principiul strict al confidentialitatii este respectat chiar si dupa onorarea contractului.

Misiune

Vom dezvolta relatiile umane si vom coordona cu usurinta activitatea juridica de care aveti nevoie!

Viziune

Intotdeauna Castigam IMPREUNA! Vom oferi cu celeritate cea mai inalta calitate in serviciile juridice indispensabile activitatii dumneavoastra.

Valori

Profesionalism - Excelenta in servicii

Devotament - Avem grija de clienti

Flexibilitate - Creativitate in slujba dumneavoastra

Win - Win - Cream valoare pentru fiecare dintre noi

Aflati mai multe despre activitatea Cabinetului de avocat si Parerile Clientilor - verifica formularul din pagina CONTACT