Servicii Juridice - Cabinet De Avocat | Servicii Online
Plangere Penala
Reducere 50% la penalitatile de intarziere
7 mai 2012

Servicii juridice

avocat bucuresti

avocat bucuresti

Servicii juridice

Colaborarea juridica permanenta este ideala in situatiile in care clientul doreste sa beneficieze de consiliere juridica tocmai pentru a preveni eventuale aversitati. Astfel, avocații nostri ofera servicii juridice de colaborare permanenta atat persoanelor fizice si societatilor comerciale.

Fara a prezenta intr-un mod exhaustiv serviciile juridice pe treatment le oferim persoanelor juridice si persoanelor fizice, putem enumera:

    • Asistenta si reprezentare juridica;
    • Consiliere, consultatii si cereri cu caracter juridic;

  • Redactare de acte juridice-- contracte, formulare, statute, acte integral si nu numai;
  • Atestarea identitatii partilor, a continutului si a datei actelor constitutive, a actelor prezentate spre autentificare;
  • Infiintari de societati comerciale precum si inregistrarea mentiunilor corespunzatoare fiecarei modificari a actului constitutiv;

Servicii juridice

Cabinetul nostru de avocatura poate formula in numele vostru si pentru dumneavoastra cereri, notificari, petitii catre autoritatile statului, institutii si alte persoane fizice/juridice in cazul in treatment drepturile si interesele dumneavoastra au fost vatamate.

Raportul dintre calitatea serviciilor oferite si investitia determinata este gandit in favoarea dumneavoastra! Contactati Cabinetul de avocati pentru orice solicitare de servicii juridice!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *