Întreabă Avocat Online - Consultă Avocat Online

Întreabă Avocat Online

4.9/555 voturi

Întreabă Avocat Online

 

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor juridice pe care le oferim.

Pentru un Sfat Juridic completați formularul de mai jos.

Pentru programări / probleme urgente, contactați-ne telefonic sau pe whatsapp +4 0745 034 638.

Cu stimă,

Marius Todeancă, avocat

 
 

Întreabă Avocat Online

1. Adaugă Întrebare; 2. Avocatul Răspunde; 3. Ești notificat pe email

11+8=

Citiți conditiile de mai jos inainte de a trimite formularul.

Răspundem la toate solicitările pe email în maxim 24h. Având în vedere numărul de solicitări primite, timpul de răspuns este de 72h.

Dacă nu primiți răspuns, vă rugăm să verificati și junk/spam/trash mail pentru eventualitatea în care răspunsul primit pe email a fost mutat acolo.

Conditii:

1. Puteti beneficia de consultanta juridica in masura in care solicitarea nu implica un efort deosebit din partea cabinetului de avocat. Consultatia juridica acordata nu reprezinta un raport intre avocat si solicitant. Raspunsurile pe care le veti primi de la specialistii nostri au doar caracter informativ si orientativ. Acestea nu creeaza o obligatie contractuala in sarcina noastra sau alte asemenea obligatii reciproce.

2. Informatiile prezentate pe acest site nu sunt furnizate in baza relatiei avocat – client. Nu sunt destinate sa inlocuiasca consultanta juridica ce poate fi obtinuta de la un avocat in baza contractului de asistenta juridica incheiat in forma scrisa. In acest sens ramane la aprecierea dumneavoastra exclusiva daca decideti sa actionati luand in considerare, in intregime sau in parte, sfatul primit.

Consultantavocat.ro nu îşi asumă absolut nicio responsabilitate pentru orice fel de consecinte. ce ar putea aparea ca urmare a deciziilor care pot fi luate in baza raspunsului nostru, a informatiilor pe care le primiti in calitate de solicitant pe e-mail.

Echipa noastra incearca sa raspunda tuturor persoanelor, fie ele din Romania sau din afara tarii. Pentru a ne putea imbunati activitatea va rugam sa ne trimiteti feedback-ul dumneavoastra privind activitatea noastra online.

Pro bono este prescurtarea expresiei latinești Pro bono publico, în traducere pentru binele public. Ea se referă la asumarea unei activități realizată în interesul public (în interesul comunității; pentru binele care ne privește pe toți) fără recompensă financiară.

În general, termenul se folosește referitor la asemenea practici efectuate de avocați (care reprezintă, cu titlu gratuit, în instanțe persoane care nu și-ar permite aceste servicii, în interesul promovării dreptății). Citeste mai mult https://ro.wikipedia.org/wiki/Pro_bono 

Avocat Marius Todeancă
Avocat Marius Todeancă
## Sfat Juridic ## Consultație Juridică ## Programări +4 0745 034 638, marius.todeanca@consultantavocat.ro


4.9/555 voturi


Evaluate recentConsultă Avocat
Consultă Avocat
Simplu, Rapid, Eficient
Connecting...
Programează o Consultație
Simplu, Rapid, Eficient
:
:
:

Datele colectate sunt folosite pentru a vă contacta. Prin utilizarea serviciilor, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor Politica de confidențialitate
Simplu, Rapid, Eficient
:
:

Datele colectate sunt folosite pentru a vă contacta. Prin utilizarea serviciilor, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor Politica de confidențialitate
Această sesiune de discuții s-a încheiat.