Cabinet Avocatură - Consultanță Persoane Juridice | Societăți
 

CABINET AVOCATURA


 
 
5/57 voturi

Cabinet Avocatura – Consultanta Persoane Juridice

Întreabă Avocat – Simplu, Rapid, Eficient
1. Adaugă Întrebare; 2. Avocatul Răspunde; 3. Ești notificat pe email

Adaugă Întrebare

Echipa noastră, coordonată de avocat Marius Todeancă, are ca obiectiv principal in colaborarea cu persoanele jurdice sustinerea persoanelor cheie in deciziile cu privire la organizatie. Urmarim astfel maximizarea rentabilitatii societatii din care faceti parte. Cu un simt al realitatii bine dezvoltat, in orice moment, atat noi cat si partenerii nostri, acoperim o gama larga de nevoi ale clientilor. Printre acestea se numără consilierea, consultanta juridica dar si reprezentarea in instanta. Cabinet avocatura 

Suntem  permanent la curent cu modificarile legislative si cu practica asociata cu domeniul Dreptului Comercial si a Societatilor comerciale.

Citeste despre Registrul Educațional Integrat

Avand la baza cunostinte aprofundate din aria legislativa, sfatul cabinetului de avocatura tine intotdeauna cont si de necesitatile dumneavoastra din punct de vedere strategic si operational. Alaturi de partenerii nostri, furnizam solutii care ii sprijina pe clienti sa se dezvolte. Ii ajutam sa isi imbunatateasca produsele si serviciile actuale, sau chiar sa creeze noi oportunitati de desfacere.

Cabinet avocatura 

Ce aveti de castigat alaturi de un Cabinet avocatura?

Cabinetul de avocatura din care facem parte reuseste sa organizeze si sa puna in valoare documentele oficiale ale societatii dumneavoastra. Inregistrarea acestora la Oficiul Registrului Comertului nu va mai fi o problema. Suntem alaturi de dumneavoastra pentru a va asigura impotriva „surprizelor” provocate de catre ceilalti asociati/actionari. De asemenea, va putem reprezenta cu succes in cadrul Adunarii Generale a Asociatilor/Actionarilor.

In cazul semnarii contractelor cu clientii sau furnizorii, in scopul prevenirii pierderilor de timp, bani, eventualelor litigii, este bine sa aveti sustinerea si indrumarea unui avocat. Astfel veti putea intelege mai bine clauzele contractuale si veti putea inlatura potentiale repercusiuni negative. Detalii suplimentare despre noi regasiti in pagina principala Avocat.

Raportul dintre calitatea serviciilor oferite si investitia determinata este gandit in favoarea dumneavoastra

Cabinet avocatura

Contactati Cabinet Avocatura utilizand formularul contact avocat

Extras legea 51/1995

Art. 19
Activitatea unui avocat stagiar poate fi îndrumată numai de avocaţi definitivi cu o vechime de cel puţin 6 ani în această calitate şi care se bucură de o reputaţie profesională neştirbită.
Art. 20
(1) Calitatea de avocat definitiv se dobândeşte în baza unui examen organizat de U.N.B.R., anual şi la nivel naţional, potrivit prezentei legi şi Statutului profesiei de avocat sau prin promovarea examenului de absolvire a Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor, în condiţiile prevăzute de Statutul profesiei de avocat.

(2) Examenul de definitivare se susţine în cadrul Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor şi se desfăşoară în mod unitar, pe centre teritoriale, având la bază o metodologie elaborată şi aprobată de Consiliul U.N.B.R.

(3) Tematica examenului de definitivare este unică la nivelul U.N.B.R., iar selectarea subiectelor se face de comisia naţională de examen.

(4) Comisia naţională de examen este formată, cu precădere, din avocaţi – cadre didactice universitare, care au
minimum 10 ani vechime în profesie. Desemnarea acesteia se face de Comisia permanentă a U.N.B.R., la propunerea barouri lor.

(5) Cel care a promovat examenul de primire în profesia de avocat şi care până la data susţinerii examenului de
primire în profesia de avocat a îndeplinit funcţia de judecător, procuror, notar public, consilier juridic sau jurisconsult timp de 5 ani, dobândeşte calitatea de avocat definitiv, fără susţinerea examenului de definitivare prevăzut la alin. (1), cu condiţia promovării examenului de definitivat în profesia din care provine.

(6) Dispoziţiile alin. (5) se aplică şi persoanelor care au promovat examenul de intrare în profesia de avocat şi care au îndeplinit funcţii de specialitate juridică în aparatul Parlamentului, Administraţiei Prezidenţiale, Guvernului, Curţii Constituţionale, Avocatului Poporului, Curţii de Conturi şi Consiliului Legislativ timp de 5 ani neîntrerupţi.

(7) Avocatul stagiar care a exercitat cel puţin un mandat de parlamentar, primar, viceprimar, preşedinte de consiliu judeţean sau vicepreşedinte de consiliu judeţean, dobândeşte la cerere calitatea de avocat definitiv.

(8) Avocaţii – foşti judecători nu pot pune concluzii la instanţele unde au funcţionat, iar foştii procurori şi cadrele de poliţie nu pot acorda asistenţă juridică la unitatea de urmărire penală la care şi-au desfăşurat activitatea, timp de 5 ani de la încetarea funcţiei respective.

Art. 22

(1) La înscrierea în barou avocatul depune în faţa consiliului baroului, în cadru solemn, următorul jurământ: „Jur să respect şi să apăr Constituţia şi legile ţării, drepturile şi libertăţile omului şi să exercit profesia de avocat cu cinste şi demnitate. Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”

(2) Jurământul poate fi depus şi fără formula religioasă, în acest caz, jurământul va începe cu formula: „Jur pe onoare şi conştiinţă!”

Art. 23
……..
(3) Avocatul definitiv are dreptul să pună concluzii la toate instanţele, cu excepţia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi Curţii Constituţionale, unde va putea pune concluzii dacă are o vechime neîntreruptă în profesie de cel puţin 5 ani de la definitivare.

(4) Avocatul definitiv este obligat să frecventeze formele de pregătire profesională continuă organizate de barou, Institutul Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor sau de formele de exercitare a profesiei, în condiţiile prevăzute de Statutul profesiei de avocat.

Art. 24

(1) Baroul are obligaţia să întocmească anual tabloul avocaţilor definitivi şi stagiari în ordine alfabetică, cu menţionarea numelui, prenumelui, titlului ştiinţific, datei înscrierii în barou, sediului profesional, formei de exercitare a profesiei şi a instanţelor la care au dreptul să pună concluzii.

(2) A doua parte a tabloului va cuprinde cabinetele asociate, societăţile civile profesionale şi societăţile profesionale cu răspundere limitată, cu indicarea sediului şi a avocaţilor care le compun.

(3) Prin grija baroului, tabloul anual al avocaţilor şi modificările intervenite sunt comunicate, la începutul fiecărui an, instanţelor judecătoreşti, organelor de urmărire penală şi autorităţilor administrative ale judeţului sau municipiului Bucureşti, precum şi U.N.B.R. Distinct, se va înainta U.N.B.R. tabloul avocaţilor incompatibili.

Citește si Birou Avocatura – Consultanta Persoane FiziceAvocat Marius Todeancă

Programează o Consultație5/57 voturi


Articole recenteEvaluează articolul ⚖

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consultă Avocat
Consultă Avocat
Simplu, Rapid, Eficient
Connecting...
Programează o Consultație
Simplu, Rapid, Eficient
:
:
:

Datele colectate sunt folosite pentru a vă contacta. Prin utilizarea serviciilor, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor Politica de confidențialitate
Simplu, Rapid, Eficient
:
:

Datele colectate sunt folosite pentru a vă contacta. Prin utilizarea serviciilor, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor Politica de confidențialitate
Această sesiune de discuții s-a încheiat.