Recuperare Drepturi Salariale » Întreabă Avocat

Recuperare drepturi salariale

pavel nicolae a întrebat 2 ani în urmă

Recuperare drepturi salariale

Problema Juridica: Buna ziua Din noiembrie 2017 pana in aprilie 2018 am fost angajat la o firma din Cluj care aveau contracte in Olanda

Eu sunt din Brasov. Problema este ca nu mi-au platit drepturile salariale.

Am obtinut de la ei o declaratie la notar prin care recunosc ca au sa mi dea drepturile banesti din salariu.

Am vorbit cu cu un executor judecatoresc din Cluj care a obtinut o sentinta de executare silita a firmei (in august 2018).

Problema e ca nici pana acum nu s-a rezolvat nimic. Excutorul imi spune ca firma nu are bani in conturi ca sa poate face poprire si nu stie ce alte bunuri are.

I-am dat eu indicii despre doua masini care sunt alte firmei si care si pana in ziua de azi sunt folosite de catre administratorul firmei.

Mentionez ca firma inca exista ..am verificat portalul ANAF. Problema e ca executorul nu raspunde la telefon.

In tot acest timp daca am reusit sa vorbesc cu el de 3 ori. Si abia ieri, dupa multe apeluri, mi-a trimis notificarea de sechestru asupra celor doua masini ale firmei (un WV si un BMW) care a fost intocmita in septembrie 2018.

Ma gandesc...daca executorul a inaintat catre Politia Rutiera catre Primarie catre ANAF notificarea de sechestru, atata timp chiar nu s-a putut face nimic?

Adica masinile alea circula bine mersi si nimeni nu face nimic...

Sfatuiti-ma , va rog, ce sa fac in aceasta problema..trebuie sa recuperez acei bani..mai ales ca sunt drepturile mele salariale..

Mai ales ca administratorul a recunoscut si conform declaratiei banii trebuiau platiti in doua transe..in august 2018 si in septembri 2018.

Deci eu cu dreptatea in mana si nu nu pot face nimic.

Va multumesc


Adaugă răspuns

6
+
20
=