Pensie Intretinere » Întreabă Avocat

Pensie intretinere

Aida Bucur a întrebat 3 ani în urmă

Pensie intretinere

Buna ziua, numele meu este Aida si ma confrunt cu o problema, in 2015 am divortat, in urma casatoriei a rezultat un minor care a avut domiciului stabilit la mine pana in anul 2016 cand nu am mai putut face fata cu cheltuielile eu mai avand un copil pe care l am crescut singura nefiind recunoscuta de tatal ei inaintea casatoriei.

Apoi am plecat la munca in strainatate facand toate demersurile legale fiica ramand la tatal ei timp de un an, cat a hotarat instanta, dupa ce a expirat aceasta hotarare tatal nu a vrut sa imi dea fata sa o iau cu mine in strainatate si in acest fel s a stabilit domiciliul fetei la tata si eu urmand sa ii platesc pensia alimentara.

Pensie am platit inclusiv martie anul acesta, din aprilie nemaiputand plati pentru ca nu mai pot lucra fiind insarcinata si avand probleme de sanatate care nu imi mai permit sa lucrez.

Am intrebat daca pot instiinta instanta ca nu mai pot plati si mi s a spus ca nu, dar din aprilie pana in prezent am trimis luna de luna pachetel fetei cu hainute si dulciuri.

Intre timp fostul sot m a amenintat ca nu voi mai vedea fetita si ca ma cade din drepturi parintesti si ca nu o sa aiba mila de mine pana nu ma vede la inchisoare.

Eu am acte sa dovedesc ca nu mai lucrez si ca nu mai pot lucra din motive de sanatate, eu acum stau la mana viitorului sot cum s ar spune, ati putea sa ma sfatuiti ce as putea face daca se va ajunge pana la inchisoare?

Cum ma sfatuiti sa procedez, mai mult ca sigur daca voi fii chemata in instanta nu pot merge in tara deoarece fiind insarcinata si avand probleme cu tensiunea nu imi vor da dreptul de a zbura, va multumesc frumos.

 

 

Raspuns

Pensie intretinere

Buna ziua,

Detalii despre pensia de intretinere regasiti mai jos

https://consultantavocat.ro/?s=pensie+de+intretinere&lang=ro

PENSIE DE INTRETINERE NEPLATITA 3 LUNI

Model Acțiune pentru reducerea pensiei de întreținere

 

Respectati obligatiile pe care le aveti, atat obligatiile morale cat si cele legale.

Daca se va formula plangere penala pentru neplata pensiei de intretinere va recomandam sa discutati cu un avocat care sa va asiste/reprezinte in procesul penal.


Adaugă răspuns

0
+
2
=