Îndreptare Eroare Materiala Primarie » Întreabă Avocat

Îndreptare eroare materiala primarie

Mirela a întrebat 2 ani în urmă

Îndreptare eroare materiala primarie

Am obținut o autorizație de construire în baza căreia am început construirea casei, însă ldupa depunerea documentației la Enel pt bransare la electricitate, am aflat ca în descrierea scopului autorizației apare locuință multifamiliala, ceea ce ne face automat dezvoltator imobiliar, ceea ce nu este cazul.

Eroare este preluata din certificatul de urbanism, eroare nesesizata de noi sau de arhitecta. Cei de la urbanism au recunoscut ca este eroare materiala din partea lor, dar este vina noastră ca nu am sesizat în 1 luna de la Emitere pt corecție și acum singura soluție este de a relua întreg procesul de autorizare, începând de la certificat de urbanism, avize, achitare taxe, etc.

Este cazul sa încep cu adrese către primărie și audiente, având în vedere ca nu este vina noastră sau nu am ce face decât sa o iau de la capăt și sa suport iar niște cheltuieli din vina unui funcționar incompetent care probabil nu a mai modificat denumirea dinainte sau obișnuiți cu zona unde au aprobat numai blocuri în zone cu regim de înălțime P+2 maxim?

Mulțumesc anticipat.

Adaugă răspuns

0
+
6
=