Incredintare Un Copil Minor » Întreabă Avocat

Incredintare un copil minor

Mandiuc Bogdan Ciprian a întrebat 3 ani în urmă

Incredintare un copil minor

Buna ziua! Am o intrebare la dumneavoastra daca doriti sa ma ajutati si /sau sa ma indrumati ce pasi sa fac . Eu sunt casatorit de 3 ani de zile  si am impreuna cu sotia mea o fetita de 2 anisori .

Problema sta in felul urmator sotia mea m-a inselat de nenumarate ori si inainte de casnicie chiar si cu un an inainte de nunta , ideea este ca eu am iubito si am trecut peste cu gandul ca va fi altfel poate se maturizeaza.

Am facut si un copil si eram aproape 100 la 100 sigur ca ea s'a cumintit si e drept timp de un an si cv dupa nasterea fetei nu a facut nimic . Doar ca din februarie sa spun asa s-a distantat de mine la modul ca nici dragoste nu faceam mereu cautand scuze .

Eu am intrat la banuieli dar am spus ca nu e posibil sa faca asa cv desi avea conportamentul ce il avea si atunci cand m a inselat ultima data . Si noi din februarie tot ne chinuiam sa fie bine ne certam apoi ne impacam si tot mergeam inainte dar ea tot nu se culca cu mine ( va spun de faza cu culcatul pt ca inainte cu un an de nunta ea cand ma insela cu persoana respectiva facea ca acu statea cu mine acasa ne certam si nu se culca cu mine de aceea va spun de culcat ).

Si acum ea m-a convins sa ducem fata la parintii ei in romania (noi locuim in UK) a spus sa ducem fata in tara pentru ca  parinti ei au luat concediu de la munca si sa mai stea cu ei pana in august si noi in august sa o aducem inapoi .

Eu initial nu am vrut ca mi e drag de ea si o voiam pe fata langa mine , dar acand in vedere ca noi ne ciondaneam mereu am spus cs e o sansa sa dtam o perioada noi 2 impreuna sa ne revenim sentimental vorbind . Dar m-a mintit a dus fata in tara si cand a venit inapoi nu a mai venit acasa a plecat si nu am idee unde este nu a spus la nimeni. Am aflat ca a luat o cineva cu masina de la aeroport  si ca ar sta cu un baiat . Ea oricum nu recunoaste  ca sta cu alt baiat . Dar eu i am spus  ca de ce m a mintit de ce m a prostit ? De ce m a convins sa duc fata in tara si ea cand a venit inapoi nu a mai venit acasa ? Si la mesajele astea nu a raspuns ca am pus o in dificultate si a schimbat subiectul si a spus ca vrea sa semnam actele de divort saptamana viitoare aici in anglia .

Probabil s a speriat cs am descoperit ca m a pacalit sa duc fata in tara ca ea sa aiba csle livera sa stea cu altu si acum vrea repede sa semnez foaie de divort ca ea sa fie femeie libera gen sa stee cu baiatul care e acum dar  ss aiba foaie ca e divortata ca acu se simte oarecum cu musca pe caciula .

Femeie maritata cu copil , a dus copilul in tara cu voia mea dar daca eu stiam ce are de gand sa faca nu lasam fata in tara dar ea stiind probabil ca nu las fata in tara m a pacalit ca e totul roz intre noi ca sa duca fata si ea sa poata veni aici sa se mute la barbatul respectiv . Acum cum as putea face (oricum vreau sa dam divort in Romania) sa castig custodia la fata ?

Ce ar trebui sa fac aici in Uk sa merg la politie sa spun ca sotia a parasit domiciliul si nu stiu nimic de ea ? Eu am 26 ani si ea are 24 ani .

Eu as putea sa duc martori ca m a inselat de nenumarate ori si ca nu a fost femeie de casa .

Dar nu stiu cum sa procedez pentru ca sunt constient ca e greu sa castig eu custodia la fata . Ea mi a spus ca vrea sa dam divort si sa avem custodie comuna , dar asta ar insemna sa steea tot la ea si eu sa o intretin si eu cred ca ea a stat cu mn pt situatia materiala a mea , nu cred ca ma iubit si acu vrea custodie comuna dar eu as vrea eu sa am custodia ea a umblat mereu aiurea suntem de 10 ani impreuna si in ani astia m a inselat cu nenumarati baieti dar o facea cu un interes material ( exemplu: veneam de la ea din sat  persoane din strainatate ei ii placea ca un baiat avea bmw si ca avea bani si toata vara cat a stat baiatul ala acasa m a parasit pe mine si a stat cu el si i am gasit si in masina la 4 dimineata pe un drum .. asta e unul dintre exemple dar sunt multe ... )

Cum sa fac in situatia de fata sa am o foaie la mana ca e plecata de la domiciliu sau ce sa fac?

Mulțumesc anticipat


Adaugă răspuns

17
+
16
=