Facturare Deseuri In Functie De Suprafata Imobil » Întreabă Avocat

Facturare deseuri in functie de suprafata imobil

Alexandra Filip a întrebat 1 an în urmă

Facturare deseuri in functie de suprafata imobil

Buna ziua,
Numele meu este Alexandra si in data de 02.07.2020 am incheiat un contract de vanzare cumparare pentru un apartament in orasul Brasov. Administrarea complexului din care aparamentul face parte este facuta chiar de dezvoltator.

In data de 29.07.2020 am primit o factura pentru a face plata deseurilor menajere pe luna Iunie. Este legal acest lucru? Sa platesc pentru luna in care nu eram proprietar? Mai mult, nici la acest moment, blocul nu este racordat la gaz si curent, ceea ce face imposibila mutarea vreunui locatar.

De asemenea, facturarea deseurilor este facuta in functie de suprafata apartamentului si nu in functie de numarul de persoane care locuiesc in acesta. In acest caz, se incalca sau nu legea 101/2006, facurarea in curs nefiind conformă cu principiile taxării echitabile şi nici cu cel al nediscriminării utilizatorilor?

Gospodăriile pot avea un număr diferit de persoane în compunere, iar cantitatea serviciului prestat este, prin urmare, diferită, în funcţie de numărul persoanelor ce compun respectivele gospodării
Va multumesc pentru ajutor.

Cu stima,
Alexandra


Adaugă răspuns

14
+
13
=