Examen Medical Neacoperit De Asigurator » Întreabă Avocat

Examen medical neacoperit de asigurator

Cristina Tomescu a întrebat 2 ani în urmă

Examen medical neacoperit de asigurator

Prin intermediul companiei la care lucrez am o asigurare medicala la Signal Iduna.

In luna iulie am fost la o consultatie (pentru care aveam autorizatie din partea Signal Iduna) in cadrul centrului medical Sanador, in timpul careia s-au prelevat probe in vederea unor analize.

De curand am fost sunata de la centrul medical Sanador si am fost informata ca Signal Iduna a acoperit costul consultatiei, dar nu si al analizelor si mi s-a solicitat sa discut acest aspect cu Signal Iduna.

In cazul in care acestia nu vor plati, va trebuie sa achit eu suma, iar in caz ca nu o voi plati aceasta situatie va fi inaintata la departamentul juridic.

Am intrebat de ce nu am fost anuntata dinainte daca analizele sunt acoperite sau nu de asigurare si mi s-a spus ca persoana de la receptie nu a fost atenta ce analize am trecut medicul in raportul medical.

Am discutat cu asiguratorul care m-a informat ca cei de la Sanador ar fi trebuit sa ma anunte ca am nevoie de o noua autorizatie pentru analizele respective, ca acum este prea tarziu sa mai trimita una pentru ca a trecut prea mult timp de atunci.

As dori sa stiu cum ar trebuie sa procedez in aceasta situatie si ce ar putea decurge de aici?

Sunt obligata sa platesc suma respectiva, dat fiind faptul ca nu am fost informata in prealabil ca pentru analizele respective este nevoie de o noua autorizatie sau ca nu sunt acoperite?

Nu mi se pare corect sa platesc o suma de care nu am fost anuntata si pe care o credeam acoperita de asigurator si as vrea sa stiu la ce sa ma astept daca nu o platesc.

 

Examen medical neacoperit de asigurator

 

Buna ziua,

Verificati abonamentul si clauzele din contractul de asigurare pe care il are incheiat angajatorul.

Din experienta noastra, exista mai multe planuri de asigurare, SILVERGOLDPLATINUM (in functie de pozitia si rolul in cadrul companiei).

Verificati in care plan va incadrati si lecturati clauzele contractuale, va veti lamuri rapid.

 

 


Adaugă răspuns

18
+
9
=