Contract De Investitii » Întreabă Avocat

Contract de investitii

Alexandra Anghel a întrebat 2 ani în urmă

Contract de investitii

Firma mea IMM, cu sediul in Romania vrea sa investeasca intr-un proiect din care urmeaza sa primeasca o anumita suma de bani, lunar, pe o perioada nelimitata.

Partenerul de afaceri are firma cu sediul in statele unite. Contractul de investitii urmeaza sa se faca sub titlul \"Business investment agreement\", cateva dintre specificatiile contractului fiind urmatoarele:

Äpplicable Law. This Agreement shall be governed by the laws of the United States of America/ Wyoming applicable to agreements negotiated, executed and performed wholly within United States of America/ Wyoming\"

As vrea sa imi spuneti va rog ce as putea face in caz ca nu primesc banii conform contractului. Se poate actiona legal in Romania? Avand in vedere ca scrie \"governed by the laws of United states of America\'\"? Asta nu mi-e clar.

As vrea sa investesc in acest proiect dar totusi sa imi iau masuri de precautie, dar nu am mai facut pana acum un astfel de business agreement si as vrea sa stiu cum functioneaza si ce pot face legal daca nu primesc banii? Sau ce masuri de precautie as putea sa imi iau?

Adaugă răspuns

3
+
15
=