Concesiune Si Imobil Pe Numele Nostru » Întreabă Avocat

Concesiune si imobil pe numele nostru

Violeta a întrebat 2 ani în urmă

Concesiune si imobil pe numele nostru

Noi am construit casa pe un teren concesionat care este pe numele socrului meu, evident si casa acum e tot pe numele lui.

Am zis,ca sa revina totul la numele nostru sa mergem la primarie sa ne cedeze concesiune si pentru a evita costuri mai mari pentru a face contract de donatie ca intre tata si fiu,dar am auzit ca acest contract il poate \"desface\" oricand.

Ne-a sfatuit cineva sa face contract de vanzare- cumparare si automata si concesiunea ca fi la numele nostru....idee e asa acum:

facem contract de vanzare- cumparare:care ar fi suma minina pe care am putea sa o punem la casa tocmai pentru nu a platita mult % din valoarea casei?

Cand s.a facut receptia la casa,a fost evaluata la aprox 55.000lei. Si noi ar trebui sa ii viram bani intr.un cont bancar catre socru,asta ca o dovada a platii?

Ca intre tata si fiu putem pune o suma foarte mica pe contractul de vanzare- cumparere (ex.:1000lei) pentru a nu plati impozit mult???

Eu nu as vrea ca peste ani,socrul sa poate face in asa fel incat sa strice un contract de mostenire, in conditiile in care casa a fost ridicata de noi,am facturi,bonuri si chitante pe numele meu, mentiinez ca sotul mai are o sora.

Multumesc anticipat!

Adaugă răspuns

12
+
11
=