Amendă Primita La 4 Ani De La înstrăinarea Unei Mașini » Întreabă Avocat

Amendă primita la 4 ani de la înstrăinarea unei mașini

Oprea Georgiana Alexandra a întrebat 2 ani în urmă

Amendă primita la 4 ani de la înstrăinarea unei mașini

Buna ziua ! Am o problema cu o amenda primită după 4 ani de la înstrăinarea unei mașini. Problema este mai complicată deoarece unchiul meu cu domiciliul in com.  a vandut masina soțului meu  cu domiciliul in   pe data de 29.08.2012 .

Soțul meu in acea perioada făcea scoala de șoferi, neavand inca permis auto nu a înscris masina pe numele lui.

Pe data de 11.06.2015 a vandut masina altei persoane nefiind înscrisă pe numele lui nici atunci, deoarece nu a reușit să obțină permisul de conducere ,iar acea persoană careia sotul meu i a vandut masina ,........., a circulat la data de 03.12.2018 ora 20:43 in loc ................ fără a detine rovinieta valabila.

Amenda a venit pe numele unchiului meu l........... ,în februarie anul acesta.

Am incercat sa dam de actualul proprietar prin mail-uri si apeluri la primăria și poliția din Mizil ,pentru a-l anunta de această amenda ,însă am inteles ca acest domn nu se află pe teritoriul țării noastre si nu putem da de el in nici un fel ,iar la primărie se pare ca nu are nimic pe numele lui.

Marea intrebare este cum sa procedam cu această amenda care acum este in jur de 500 de lei ,pentru ca nu mi se pare normal sa plătesc amenzile altora .

Si cum sa fac sa nu mai existe această problemă nici de acum încolo, mai ales că nu știm cine este proprietarul actual in acest moment .

Va multumesc anticipat pentru raspuns !

O zi frumoasa !

Adaugă răspuns

6
+
16
=