Solicitare Avocat Pentru Reprezentare » Întreabă Avocat

Solicitare avocat pentru reprezentare

Mihaela beatu a întrebat 2 ani în urmă

Solicitare avocat pentru reprezentare

Buna ziua, Va scriu in legatura cu o problema intampinata de mine si de prietenul meu Iulian.

Acesta in urma cu 1 an realiza mobila la comanda in Bucuresti, insa nu am reusit sa definitivam actele unei firme niciodata, astfel activitatea era realizată ca Persoana Fizica ( la negru) insa aveam un contract el persoana fizica si clientul persoana fizica care se incheia in 2 exemplare.

Totul pana intr o zi cand 2 clienti au reuzat sa mai plateasca lucrarea din diverse motive si acest lucru ne a destabilizat, astfel depasind termrnele si ulterior ajungand in incapacitatea de a mai putea livra mobila insa cu avansul primit de la client.

In cele 3 luni decand ne aflam in UK am trimis bani la 3 din acestia si situatia sa inchis, insa sunt clienti care au facut  plangere la politie, si care nu mai au incredere ca onsa primeasca banii , de aceea avem nevoie de un avocat care sa ne ajute.

Recent politia a fost la familia prietenului meu Iulian, insa nu au oferit detalii din partea cui vin.

Un alt client tine legatura cu fosta sotia a dl Iulian si aceasta ia interzis sa mai vb cu copii dansului.

Banii vor fi returnati fiecaruia in parte insa este un proces ce dureaza din cauza lipsei financiare ( sa ii trimitem pe toti odata) si avem nevoie de un avocat care sa ne ajute sa tina legatura cu clientii si sa stabilim termenele de plata.

Sa vedem exact daca plangerile de la politie sau agravat si ce este mai bine de facut.

Cu deosibia consideratie.

Adaugă răspuns

10
+
14
=