Zadarnicirea Combaterii Bolilor » Întreabă Avocat

Zadarnicirea combaterii bolilor

Niță Diana Andreea a întrebat 1 an în urmă

Zadarnicirea combaterii bolilor

Bună ziua, va mulțumesc pt timpul acordat, am următoarea problema :sunt în izolare la domiciliu, în urma testului pozitiv covid19

Testul a fost făcut în data de 16.07.2020,rezultatul a fost gata în data de 21.07.2020,atunci medicul de la spitalul de infecțioase după o consultație, mi a dat hârtia de izolare la domiciliu 14 zile din data de 21.

Deși eu eram pozitiva din data de 16 de la test, normal perioada de incubație este de 14 zile de la data testului asa spune Dsp ul nu de la data afișării rezultatului.

Azi din păcate am ieșit sa duc gunoiul și o vecina binevoitoare a făcut sesizare la politie, acești au venit m au verificat ca sunt acasă mi au cerut datele și atât,m au anunțat sa stau în casa pana se termina perioada de izolare adică 3.08.2020, 14 zile din data afișări testului nu din data recoltării, și mi au zis ca e posibil sa îmi facă dosar penal pt zadarnicirea combaterii bolilor, am cum sa contest asta undeva?

Precizez ca sunt și am fost asimptomatica în toată perioada asta.

Nu mi au cerut sa ma carantinez instituționalizat sau alte masuri în seara aceasta când au venit, mi au zis doar s rămân în casa, la ce anume ma pot aștepta și cum as putea sa combat asta?

Va mulțumesc!


Adaugă răspuns

19
+
9
=