Taxa Scoala De Soferi » Întreabă Avocat

Taxa Scoala de soferi

Sararu Pareick a întrebat 1 an în urmă

Taxa Scoala de soferi

Buna ziua! Am 16 ani si urmez scoala de soferi in vederea obtonerii carnetului de conducere B1 la o scoala de soferi destul de cunoscuta in orasul meu.

Pe data de 3 iulie am sustinut proba teoretica la DRPCIV si am fost declarat admis. Dupa ce esti declarat admis la sala calculatorul te intraba adaca vrei sa te programezi la oras, apoi iti arata datele disponibile incepand cu cea mai apropiata.

Cei de la scoala de soferi mi-au spus sa ma programez la oras intr o zi de marti sau vineri, presupun ca motivul este ca sa nu isi incurce orele de condus cu examenele, dat fiind faptul ca trebuie sa puna la dispozitie autovehicul pentru examinarea practica.

Cand am vrut sa ma programez, avand emotii, am facut o greseala si am uitat rugamintea lor de a-mi face programarea intr o zi de marti sau miercuri si am alea cea mai apropiata data, intr o zi de miercuri. I-am anuntat data la care dau orasul si mi au spus ca trebuie sa le platesc o taxa de 300 de lei.

Eu sunt sigur ca nu au voie sa imi ceara bani pentru asta, avand in vedere ca eu am platit taxa de inscriere in intregime si obligatia lor este sa imi puna la dospozitie autovehicul pentru examinarea la proba practica(eu asta stiu, insa inca nu am citit contractul).

Sunt sigur ca nu au voie sa imi ceara acesti bani, mai ales avand in vedere faptul ca eu am facut 15 sedinte de condus a cate o ora si jumatate fiecare, pe cand in programa scrie ca trebuie facute 15 sedinte a cate doua ore fiecare.

Sunt sigur ca au scurtat sedintele pentru a putea ea loc de cati mai multi elevi intr o zi, in asa fel incat sa stoarca mai multi bani.

Vreau sa stiu daca acestia au voie sa imi ceara aceasta taxa.

Cuvinte cheie:


Adaugă răspuns

8
+
5
=