Referitor La Decontarea Cheltuielilor De Deplasare » Întreabă Avocat

Referitor la decontarea cheltuielilor de deplasare

Balan Viorel a întrebat 2 ani în urmă

Referitor la decontarea cheltuielilor de deplasare

Buna ziua, Sunt angajat al garzii forestiere .
In perioada 12-14 august 2019 am fost delegat pentru un control tematic la un ocol silvic, localitate aflata la o distanta mai mare de 50 km de localitatea in care am locul permanent de munca.

Nu am primit avans pentru deplasare deoarece, in urma unei discutii cu contabila sefa, nu am mai depus referat de avans deoarece nu avea bani disponibil si pana ar fi gasit banii, oricum m-as fi intors din delegatie si, drept urmare, am stabilit ca voi primi banii dupa ce voi depune documentele justificative pentru decontarea cheltuielilor facute, din banii proprii, pe perioada delegatiei, decontare care se face in conformitate cu prevederile art. 1, alin. (2) din H.G. 714/2018.

Am depus documentele pentru decontare dar nu primit banii care mi se cuvin si pe care i-am cheltuit in acea deplasare, justificarea  pentru acest fapt, care mi-a fost comunicata de departamentul de contabilitate, fiind aceea ca nu am depus raportul privind cele contatate ca urmare a controlului tematic, aceasta fiind rezolutia Inspectorului sef.

As vrea sa stiu daca este corect ca decontarea unor cheltuieli facute din banii proprii pot fi conditionate de alte \"pretentii\" decat de depunerea documentelor justificative prevazute de lege pentru decontarea acelor cheltuieli si, in cazul in care prin solicitarea suplimentara a sefului am fost nedreptatit cum ma sfatuiti sa actionez.

Va multumesc

Adaugă răspuns

5
+
18
=