Neindeplinirea Sarcinilor Unui Camin Privat » Întreabă Avocat

Neindeplinirea sarcinilor unui camin privat

Andreea Popescu a întrebat 3 ani în urmă

Neindeplinirea sarcinilor unui camin privat

Am o bunica care este diagnosticata cu Alzheimer, de  4 ani am dus-o la camin pentru a fi ingrijita. Ieri am fost instiintata ca a cazut si ca are o mica zgarietura auzind acest lucru am mers sa vad ce s-a intamplat.

Ajungand acolo am constatat cu uimire ca de fapt mica zgarietura era mana pansata in proportie de treisferturi, vazand pansamemtul am rugat sa desfaca pansamentul pentru a vedea zgarietura.

Asistenta m-a refuzat spunand ca abia la ora 15 desface pansamentul, in aceasta situatie am rugat sa mi se faca o poza in momentul schimbarii pansamentului.La primirea pozelor am constatat ca de fapt zgarietura era o rana adanca ce arata foarte urat.

In urma primiri pozelor am mers din nou pentru a intreba cu exactitate cum s-a intamplat solicitand sa mi se arate inregistrarile pe care le au deoarece nu arata ca o rana in urma explicatiilor primite dar am fost refuzata, ba chiar spunand ca nu pot avea grije de atatia pacienti.

Am sunat la cele 2 patroane una din ele spunand ca daca nu imi convine sa o mut si mi-a inchis telefonul, iar cealalta ca nu poate sa-mi prezinte inregistrarile si ca nu este decat o zgarietura si nu am de ce sa-mi fac griji.

Mentionez ca am pozele primite de o angajata a caminului. Ce as putea face in aceasta situatie. Va multumesc.


Adaugă răspuns

19
+
7
=