Imprumut Fara Acte » Întreabă Avocat

Imprumut fara acte

Birzan a întrebat 2 ani în urmă

Imprumut fara acte

Buna ziua Domnul Todeanca, Anul trecut dupa mai multe insistente l-am imrumutat pe socru-miu cu 42000 Euro(bani dati in mai multe transe) sa isi deschida o firma de camioane. In acelasi timp ma rugat sa ii tin contabilitatea primara ca el nu se pricepe la acte deloc. Zis si facut.

Avand incredere in el i-am imprumutat banii fara sa fac un contract de imprumut, in schimb 38000 de Euro au fost transferati prin banca.

Problema e ca omul acuma dupa ce a luat numai decizii paguboase si a facut numai tampenii nu vrea sa mai imi dea nic banii inapoi, caci citez: si altii pierd mai mult. Eu nu vreau sa renunt la bani sub nici o forma pentru ca i-am muncit pe branci si nu sunt eu responsabil de tampeniile lui.

La prima transa de 30000 de Euro am scris pe ordinul de transfer: imprumut cumparare (cu referinta la cumpararea camionului) tin sa precizez ca dupa ce i-am imprumutat mare parte din bani am descoperit ca are si o amanta (deci am si filmare) in consecinta a fost imposibil sa ma mai inteleg cu el.

O parere avizata privind recuperarea prejudiciului m-ar ajuta enorm.

Numai bine,
I B

Adaugă răspuns

12
+
5
=