Furt Din Autoturism » Întreabă Avocat

Furt din autoturism

Diana Adriana a întrebat 2 ani în urmă

Furt din autoturism

Buna dimineata! Ma numesc Diana ! Va scriu deoarece am nevoie de un sfat rapid si nu am.de unde sa il iau ,

In luna aprilie , eu si viitorul sot ,am imprumutat de la un prieten o masina cua care am mers să ne interesam pt.nunta , cu noi am.avut o suma de bani importanta cu care urma sa ne facem treburile.

Spre ghinionul nostru si neatentia noastră..am uitat ruxacul in masina cand am inapoiato ( in rucsac se afla un portofel cu 1100£ sterline 200€ p, permis conducere ),. imediat am fost contactati de catre \"prietenul\" nostru ..si ne.a zis de rucsac ..

Ne.am.intalnit si la inmanat gol... bineinteles am.mers la politie ... dupa multe luni de atunci la sfarsitul lunii iulie ..ne.a sunat de la politie si ne-a zis ca sa ... suspectul a fost fost supus la 2 teste poligraf ..primul a fost pozutiv ..iar ce-l de al 2.lea negativ ...ai pt ca nu sunt alte probe ..ramane sa ne intelegem cu el ...

I-am scris aspectului un mesaj ... precum ca de la polotie n sa zis sa luam legatura cu el ca vrea sa vorbeasca cu noi...iar el a scris inapoi ca :\" stii ca am iesit am2 vinovati ..

Prin urmare eu pot sa ofer maxim 30 milioane ..aceasta reprezentand taxa de smecher\" ...iar acum.nu stim xum sa procedam .. deoarece alte probe sa mergem la judecatorie nu sunt


Adaugă răspuns

8
+
20
=