Fostul Asociat Nu Vrea Sa înapoieze Bunurile Personale » Întreabă Avocat

Fostul asociat nu vrea sa înapoieze bunurile personale

Schuller Alexandru a întrebat 2 ani în urmă

Fostul asociat nu vrea sa înapoieze bunurile personale

Buna ziua, va scriu in speranța ca ma puteți ajuta cu un sfat referitor la problema pe care o am cu fostul asociat. O sa încerc sa scriu cât mai la obiect.

La începutul anului am înființat o firma de închiriat biciclete electrice împreuna cu un coleg de munca. Am căzut de acord ca el sa investească 10000 de euro in achiziționarea de biciclete care sunt pe numele lui personal iar eu o remorca auto pe care am modificat-o , echipament căștii și mănuși, site web și casa fiscală pe care eu le-am plătit toate însumând 2000€.

In urma cu 2 săptămâni am aflat ca el face curse cu turiști fără sa scoată vreun bon fiscal și fără sa știu eu ca sa ne scădem cumva din aportul de investiții.

Am decis sa ne separam eu renunțând la partea mea de firma iar el sa preia toată firma.

Am semnat actele de separare mai ales ca sediul firmei era la mine acasă și mi-a fost teama sa nu facă vreun credit bancar in numele firmei și sa ajung sa plătesc ceva ce nu am beneficiat.

Problema este ca el nu vrea sa-mi înapoieze remorca și actele remorcii care sunt pe numele meu și nici echipamentul care l-am cumpărat și pot dovedi.

Momentan am făcut plângere la poliție dar nu am primit nici un raspuns.

Va rog sa ma sfătuiți ce as putea face sa-mi recuperez bunurile sau dacă nu contravaloarea lor,și care ar fi pașii de urmat.

Va Multumesc anticipat

Alexandru

Adaugă răspuns

2
+
6
=