Costuri Abuzive Intretinere Desi Nu Locuieste Nimeni » Întreabă Avocat

Costuri abuzive intretinere desi nu locuieste nimeni

Gabriela a întrebat 1 an în urmă

Costuri abuzive intretinere desi nu locuieste nimeni

Buna ziua, dle avocat. Va rog frumos, sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Sunt proprietarul unui apartament din iunie 2018 de 3 camere din Bucuresti in care nu locuiesc si nu am locuit niciodata pt ca nu l-am mobilat inca, eu locuind in alt oras.

Pentru ca eu nu am declarat cate persoane sunt in apartament, fiindca nu am stiut la timp, asociatia m-a trecut ilegal, fara acordul si semnatura mea, fara sa stiu nimic, la avizier figurand cu 4 persoane si cu o suma de 700 lei.

Cand l-am sunat pe presedintele asociatiei, mi-a vorbit arogant, spunand ca ei au decis sa declare in fctie de nr de camere, desi nici aici nu e corect pt ca am 3 iar ei au declarat 4 persoane.

Eu pot dovedi oricand ca nu am locuit acolo cu facturi si acte  consumuri pe minus sau extrem de mici de 1-2 lei iar asociatia poate verifica apometrele, si apartamentul repet este gol.

Am trimis cereri, mail-uri la administratie, am sunat nu imi raspund la telefon.Vor sa treaca timpul si sa platesc in continuare pt 4 persoane.

Mai mult decat atat cand i-am spus presedintelui la telefon sa ii fac cerere scrisa prin care declar 0 persoane conform legii, nu a vrut sa o primeasca,pt ca nu e nevoie si a adaugat costuri de regularizari si alte costuri pt 4 persoane doar ca eu sa platesc.

Este legal sa fiu trecuta cu 4 persoane fara acordul meu scris , doar ca asa vor ei? Ce pot sa fac, va rog?

Si cum pot anula toate aceste costuri pt ca am cerut o recalculare corecta a costurilor pt 0 persoane si nu vor sa raspunda.

Mentionez ca exista persoane la avizier trecute cu 0 persoane.

Va multumesc mult.

Avocat Online
replied 7 luni ago

Buna ziua,

Pentru a programa o sedinta de consultanta juridica, contactaț-ne telefonic sau pe whatsapp 0745 034 638.

Detalii despre onorarii regasiti aici

https://consultantavocat.ro/onorariu-avocat-evaluare-gratuita/


Adaugă răspuns

2
+
18
=