Costuri Abuzive Intretinere Desi Nu Locuieste Nimeni » Întreabă Avocat

Costuri abuzive intretinere desi nu locuieste nimeni

Gabriela a întrebat 2 ani în urmă

Costuri abuzive intretinere desi nu locuieste nimeni

Buna ziua, dle avocat. Va rog frumos, sa ma lamuriti in urmatoarea problema. Sunt proprietarul unui apartament din iunie 2018 de 3 camere din Bucuresti in care nu locuiesc si nu am locuit niciodata pt ca nu l-am mobilat inca, eu locuind in alt oras.

Pentru ca eu nu am declarat cate persoane sunt in apartament, fiindca nu am stiut la timp, asociatia m-a trecut ilegal, fara acordul si semnatura mea, fara sa stiu nimic, la avizier figurand cu 4 persoane si cu o suma de 700 lei.

Cand l-am sunat pe presedintele asociatiei, mi-a vorbit arogant, spunand ca ei au decis sa declare in fctie de nr de camere, desi nici aici nu e corect pt ca am 3 iar ei au declarat 4 persoane.

Eu pot dovedi oricand ca nu am locuit acolo cu facturi si acte  consumuri pe minus sau extrem de mici de 1-2 lei iar asociatia poate verifica apometrele, si apartamentul repet este gol.

Am trimis cereri, mail-uri la administratie, am sunat nu imi raspund la telefon.Vor sa treaca timpul si sa platesc in continuare pt 4 persoane.

Mai mult decat atat cand i-am spus presedintelui la telefon sa ii fac cerere scrisa prin care declar 0 persoane conform legii, nu a vrut sa o primeasca,pt ca nu e nevoie si a adaugat costuri de regularizari si alte costuri pt 4 persoane doar ca eu sa platesc.

Este legal sa fiu trecuta cu 4 persoane fara acordul meu scris , doar ca asa vor ei? Ce pot sa fac, va rog?

Si cum pot anula toate aceste costuri pt ca am cerut o recalculare corecta a costurilor pt 0 persoane si nu vor sa raspunda.

Mentionez ca exista persoane la avizier trecute cu 0 persoane.

Va multumesc mult.

Adaugă răspuns

3
+
8
=