Discriminare Loc De Munca » Întreabă Avocat

Discriminare loc de munca

ALEXANDRA a întrebat 3 ani în urmă

Discriminare loc de munca

cum se poate proceda cu o discriminare la locul de munca, mai ales cand  nu se respecta contractul de munca.
esti obligat sa stai peste program cu toate ca nu vor sa fie trecuta orele suplimentare, practic ti le sterge, nu se respecat programul de munca fiind preferinte intre colegi si exceptii de program. regule se impun doar persoanelor care nu accepta \"regulilor interne\", nu cel din contract, reguli facute pentru ei.

Exemplu sa aiba motive de a nu iti prelungi contractul pentru ca nu iti arati disponibilitatea (neplatite - se poate vedea din charisma) si de a nu iti ajuta colegii, dar acesti colegi sau grup de colegi care fac in asa fel sa plece persoanele ca stau si taie frunze la rate in timpul programului si apoi este normal sa stai peste program daca nu muncesti in interval de 8 h.

Am anuntat si sefii de sus, am trecut pete responsabili si manageri, am fost direct la directori si mi s-a spus ca nu am dreptate, practiv le-a dat crezare lor nu mie. specific ca eu am un volum mare de munca, dublu decat cei preferati care stateau si peste program.

Nu am fost promovata cu toate ca am avut mai putine greseli decat altii si acestia au fost promovati, nu ma lasau sa ma formez profesional ci doar acei preferati, mi s-a facut o evaluare de 2 lei, pe niste calcule estimative nu realiste fata de ceilalti care habar nu aveau.

Mai specific faptul ca avem responsabili care nu stiu ce facem noi, dar noi ar trebuie sa fim formati de ei, nu ne-au format asa cum trebuie ca sa facem treaba buna ci ne alsau anumea sa sa gresim ca sa nu trecem de evaluare.

Masurile de disciplinarea trebua sa fie doar pentru noi nu si pentru cei preferati. Sefele creeau o atmosferă de intimidare, de ostilitate sau de descurajare fata de mine si cei care au plecat. vreau sa reclam la ITM, am motive necesare?
Multumesc


Adaugă răspuns

15
+
17
=