Contract Vanzare-cumparare Apartament » Întreabă Avocat

Contract vanzare-cumparare apartament

Iordache Alina a întrebat 2 ani în urmă

Contract vanzare-cumparare apartament

Buna ziua! Ma intereseaza foarte mult parerea dvs. Am cumparat un apartament intr-un bloc din Chiajna , dar dezvoltatorul nu a bagat utilitatile de 5 luni de zile , din momentul semnarii contractului.

Din pacate nu am avut un avocat cu noi in momentul cand am semnat contractul de vanzare cumparare.

Am dori sa actionam in instanta , dar nu stim daca ne ajuta contractul .

O parte a contractului spune cam asa :

“Transmiterea dreptului de proprietate si predarea primirea, adica punerea apartamentului la dispozitia cumparatorilor, impreuna cu tot ceea ce este necesar pt exercitarea libera si neingradita a posesiei, pe care il voi elibera de toate bunurile mobile ale vanzatoarei, au loc azi , data autentificarii prezentului contract . Apartamentul se preda in stadiul LA CHEIE .

Noi, cumparatorii , ne obligam ca in termen de 15 zile de la data predarii apartamentului ce face obiectul prezentului contract , sa incheiem contractele  cu furnizorii de utilitati pe numele subsemnatilor.

In cazul in care cumparatorii nu isi vor indeplini aceasta obligatie, vanzatoarea isi rezerva dreptul de a rezilia contractele incheiate cu furnizorii de utilitati pt acest apartament , cheltuielile pentru rebransare cazand exclusiv in sarcina cumparatorilor. “

Dezvoltatorul ne tot amana , nu baga utilitatile si am vrea sa stim daca putem merge in instanta mai departe.

Va multumesc !

Adaugă răspuns

6
+
16
=