Contract Cursuri Neincepute » Întreabă Avocat

Contract cursuri neincepute

Petre Gabriela Daniela a întrebat 3 ani în urmă

Contract cursuri neincepute

Va scriu in scopul de a gasi o solutie in legatura cu un contract de la institutia SC ..... SRL: este vorba despre o institutie care presteaza cursuri de programare,

Am fost contactata pentru informatii, am fost de acord si mi s-a trimis contractul prin curier pentru a-l semna. Dupa semnarea contractului, a trebuit sa platesc prima rata din totalul sumei pentru curs, insa la o saptamana de la intrarea in vigoare al acestuia, a intervenit o problema in familia mea, mai exact tatal meu a fost diagnosticat cu ciroza si nu am mai putut plati ratele din cauza faptului ca a trebuit sa ajut in casa cu bani pentru tratamentul tatalui meu.

Am cerut reziliera contractului, dar mi s-a raspuns ca pentru cerinta aceasta trebuie sa prezint documente doveditoare motivului (ceea ce in contract nu se prevede lucrul acesta de a se cere dovezi), am trimis dovada, dupa care mi s-a raspuns ca pentru a rezilia contractul trebuie sa platesc 300 euro, suma pentru inscrierea la cursuri. (va pot trimite si contractul daca este nevoie)

Intrebarea mea este: este normal sa mi se ceara aceasta suma de platit din moment ce eu nu am beneficiat de nimic de la ei, si aici ma refer la faptul ca inceperea cursurilor era in luna noiembrie, nu am primit nici un material de curs/programa cursurilor, ci efectiv m-au pus sa plates ratele dinaintea inceperii cursurilor?
Astept cu interes raspunsul dvs.


Adaugă răspuns

8
+
16
=