Casa Achizitinata In 2012 » Întreabă Avocat

Casa achizitinata in 2012

Ioana Rujescu a întrebat 2 ani în urmă

Casa achizitinata in 2012

Buna ziua, In anul 2012 am achizitionat o casa cu imprejmuire (gard placi beton facut) mentionat si in contractul de vanzare-cumparare intr-o zona relativ fara vecini.

Anul trecut terenul din fata proprietatii a fost cumparat si imprejmuit in urma acestei actiuni drumul de acces care trebuia sa fie de 12 m a ramas de 3 m...

Mi s-a adus la cunostiinta ca gardul proprietatii mele nu are autorizatie si este factut pe domeniul public atragand dupa sine instiintarea de daramare a acestuia eliberata si transmisa de primarie.

Mentionez ca imobilul a fost achizitionat prin agentie imobiliara de la vanzator avand CF/gard etc neavand ideea de situatia la care s-a ajuns dupa acesti 8 ani.

Cand am anuntat primaria ca nu inteleg ce se intampla am fost informata ca am fost un cumparator de buna credinta inselat de un vanzator de rea credinta.

Acum si primaria face presiuni asupra vanzatorului sa se puna in legalitate cu gardul iar acesta la randul lui face presiuni asupra mea sa-i trimit copie dupa CF pt a scoate autorizatie pt gard si a muta imprejmuirea.

Ce pot eu sa fac in prezent pentru ca vanzatorul inpreuna cu primaria au tot interesul sa refaca gardul si sa-l bage in \"legalitate\" dar nu este in avantajul meu pentru ca nu mai este bunul pe care l-am vazut si achizitionat...

Am nevoie de la d-voastra de un sfat pentru a sti daca pot sa fac ceva in acesta situatie.

Multumesc,

Avocat Online
replied 1 an ago

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor juridice oferite de cabinetul nostru de avocatură.

Consultanta juridica - telefonic sau pe whatsapp 0745 034 638.


Adaugă răspuns

16
+
11
=