Animale De Companie » Întreabă Avocat

Animale de companie

Vatamanelu Lidia a întrebat 1 an în urmă

Animale de companie

Buna ziua,

Va rog, am si eu urmatoarea intrebare: am 26 de pisici, locuiesc la curte in jud. Arges.

Pisicile stau atat in casa cat si in curte, intr-un tarc special amenajat. Initial, am avut pisicile in Bucuresti,  la bloc, intr-un ap. cu 3 camere.

Precizez ca numai fetele sunt sterilizate. Pe baieti nu i-am castrat de teama sa nu faca blocaj renal si de mila, de frumusete, mi se par mai frumosi asa.

Problema este ca mai urineaza prin casa, mai miorlaie si se mai incaiera uneori. La Bucuresti am avut discutii cu vecinii, ca tin prea multe pisici in bloc, cu toate ca ele sunt bine ingrijite si hranite si se face zilnic curat dupa ele.

Au anuntat politia care a venit sa faca constatarea, am primit un avertisment si am stabilit ca le voi duce la tara ca sa nu mai deranjeze vecinii de la bloc. Am ajuns cu bine la tara.

Aici, toate bune si la locul lor pana cand, o vecina binevoitoare, care cunoaste povestea de la Bucuresti, care are o situatie materiala precara, care asteapta tot timpul bani si atentii din partea mea, s-a gandit, zice ea, spre binele animalelor de care eu imi bat joc, sa anunte si aici autoritatile locale, tot cu aceeasi plangere de la Bucuresti, in ideea de a se razbuna si de a se ajunge in punctul de a mi se lua psicile.

In general, aceasta persoana arunca cu vorbe, insulte, calomniaza, cere tot timpul bani si atentii, dupa cum am spus, santajeaza, cauta punctul slab si ataca.

Va rog sa -mi spuneti cum sa ma apar, cum pot sa pastrez pisicile asa cum am hotarat eu fara teama ca imi vor fi confiscate.

Daca vine iar politia, ce pot sa spun sa ma apar, ce argumente sa aduc ca pisicile sunt bine ingrijite?

Si cum sa dovedesc ca vecina provoaca, calomniaza si santajeaza?


Adaugă răspuns

1
+
11
=