Acte Pentru Vanzarea Unei Locuinte » Întreabă Avocat

Acte pentru vanzarea unei locuinte

Mantescu Constantin a întrebat 2 ani în urmă

Acte pentru vanzarea unei locuinte

In anul 2006 am vandut un imobil unei persoane. Vanzarea s-a facut pe baza unui proces verbal intocmit intre parti, cu un martor, cand s-a achitat o jumatate din suma convenita la vanzare, urmand ca restul sumei sa se achite la intocmirea actelor .

Cumparatorul s-a si mutat in locuinta intretinand,modificand si imbunatatind calitatea imobilul respectiv pana acum (deci cale de 13 ani) neglijandu-se din partea ambelor parti perfectarea actului de vanzare cumparare a imobilului.

La ceva timp dupa vanzare am divortat si de aceea n-am mai putut sa perfectam actele de vanzare a imobilului nefacand partajul/\">partajul, sotia mea fiind plecata in Germania si fiind in relatie de dusmanie nu stiu unde este.

Sotia trebuia sa plateasca din 2011 o pensie alimentara fiicei noastre lucru mai mult neonorat prin aceea ca au fost perioade lungi cand nu a achitat nici un leu apoi timp de vreo 2 ani cat a platit ( din totalul de 8 ani), a platit 25 euro pe luna fata de un sfert din salariul minim pe economie cat stabilise instanta iar de 3 luni nu mai plateste deloc.

Intrebarea mea este :,,.Exista posibilitatea unei hotarari judecatoresti prin care eu sa pot perfecta actele cu cumparatorul (care acum solicita si el perfectarea actului de vanzare a imobilului),in lipsa fostei sotii (ocazie cu care sa pot obtine cealalta jumatate din suma convenita la vanzare), iar banii obtinuti de mine sa acopere o parte din datoria financiara pe care o are mama fetei fata de aceasta ?

Va multumesc anticipat !

Adaugă răspuns

16
+
19
=