Accident Rutier » Întreabă Avocat

Accident rutier

Popescu Diana a întrebat 1 an în urmă

Accident rutier

Am avut accident rutier in parcarea Kaufland, la una din intersectii nedirijate, fara semne si marcaje rutiere. I s-a impus sanctiuni celuitat sofer pentru neacordarea de prioritate de dreapta.

La propunerea mea de a face amiabil domnul a refuzat, spunand ca vrea sa ma lase fara permis si sa platesc reparatia la masina, chemand insistent politia.

La fata locului politistul i-a explicat ca in acest caz se aplica prioritatea de dreapta. In acel moment soferul incerca sa ne intelegem, si a uitat de comportamentul anterior in care sustinea vinovatia si neglijenta mea in conducere. Am refuzat, am mers la politia, i s-a retinut permisul 60 zile, avertizare.

De asemenea, politistul l- a incurajat sa inainteze in judecata impotriva kaufland, si pentru a declara nevinovatie obtinand despagubiri materiale.

Politistul spunand mie : \"ai scapat acum, dar apoi tot vei plati\". Sunt o persoana emotiva si imi sta gandul la ce s-a intamplat.

Nu as vrea sa am mai tirziu probleme, risc sa fiu declarata vinovata in acest caz? daca respectiva persoana inainteaza in instanta?

El avand permis de 25 ani, eu de 1 an. Spunea ca este plecat in Anglia tot timpul, avand si masina cu volan pe dreapta.

Sustine ca eu aveam viteza mare si el nu a reusit sa actioneze. Am fost lovita in portiera stanga avariind aripa stanga, usa stanga si spate, pragul. Iar la el este avariata zona farului stanga. Nu am vrut sa fac amiabil si nu am vrut sa recunosc vina mea, intrucat era intersectie nesemnalizata.

Mentionez ca nu imi amintesc viteza pe care o aveam.


Adaugă răspuns

6
+
18
=