Inginer Geolog » Consultă Avocat
avocat specializat
Valorea punctului de pensie stabilita arbitrar
1 mai 2019
Plangere Penala
Spațiu pentru parcare
22 mai 2019

Inginer Geolog

avocati

avocati

Inginer Geolog

Lucrez cu contract romanesc in afara tarii. Intrebarea mea este legata de diurna si are legatura cu: HG nr.518/1995 Modificata in HG 999/2015 ART. 7 (4):

" Pentru personalul trimis in strainatate in cazul in care cheltuielile pentru masa se suporta de catre partenerii externi, indemnizatia de deplasare este formata din 50% din diurna si 100% din indemnizatia de cazare"

Intrebarea mea este daca aceeasi regula se aplica si in cazul in care compania mea asigura cele 3 mese, ar trebui, sau nu, sa primesc 50% din diurna stabilita pentru tara in care lucrez.

Multumesc.

Buna ziua,

Ce prevede contractul de munca / regulamentul de ordine interioara / actele aditionale cu privire la indemnizatia de deplasare?

Se poate face o analiza suplimentare pe Hotărârea nr. 999/2015 pentru modificarea Hotărârii Guvernului nr. 518/1995 privind unele drepturi și obligații ale personalului român trimis în străinătate pentru îndeplinirea unor misiuni cu caracter temporar, vom scrie un articol pe aceasta situatie avand in vedere importanta drepturilor personalului roman trimis in strainatate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consultații Juridice
Consultații Juridice
Bună ziua, Cu ce vă putem ajuta?
Connecting...
Programează Consultație
Luni – Vineri: 10:00 – 18:00

Onorarii Rezonabile - orare, fixe, de succes
Busy
:
:
:

Datele introduse sunt folosite pentru a vă contacta. Prin utilizarea serviciilor, acceptați politica de confidențialitate.
Suntem online
:
:
Această sesiune de discuții s-a încheiat.