Consum Alcol Spatii Publice Refuz Legitimare | Consultanță - Discută Avocat Online
Plangere Penala
Vesti bune pentru Studenti - Codul studentilor
29 august 2012
caut avocat bun
Consultanţă juridică gratuită pentru grupurile vulnerabile cu accent pe populaţia de etnie romă
22 februarie 2017

Consum alcol spatii publice refuz legitimare

caut avocat

caut avocat

Consum alcol spatii publice refuz legitimare

Buna ziua,

Sambata trecuta 05-11-2016 in jurul orei 4 dimineata am fost la o bere cu colegii. La sfarsitul serii am iesit din local, singur si din graba ( nefind mese disponibile) am iesit din local cu berea in mana. Berea era de 330 ml si era goala (din berea respectiva a mai baut un coleg). In aproximativ 50 de metri de la iesire am fost oprit de angajati al politiei locale (aveam inca 2 metri pana la un cos de gunoi). Cei 2 politisti erau imbracati in negru cu 2 caciuli normale in cap, nu cred ca erau in uniforma lor si din acest motiv nu mi-am dat seama ca sunt de la politia locala. Mau intrebat ce am in mana si am spus ca e o bere si am incercat sa le explic ca este o greseala. Cand am fost luat la intrebari de cei 2 politisti nu sau prezentat si in mai putin 1 de minut cand incercam sa le explic ca nu am gresit cu nimik mau chemat la sectia lor de politie locala care era un etaj mai jos.
Find foarte agresivi m-am speriat si am incercat sa fug dar nu am apucat sa fac un metru. Mi-au luat portofelul, si din el buletinul, dupa care mi-au completat un proces verbal pe care am refuzat sa-l semnez si din acest motiv nu stiu exact ce amenda am primit. La sfarsitul acestui episor au chemat o persoana ( dupa imbracaminte locuia pe strada) din fata sectiei si au intrebat daca a vazut totul si acesta a spus ca da. Acest lucu nu e adevarat deoarece evenimentul nu sa intamplat in campul vizual al martorului. Cred ca se poate proba cu camera din fata sectiei locale ca martorul a fost tot timpul in fata sectiei si nu a vazut evenimentul si ca nu se poate deslusi din imbracamintea lor ca sunt de la politia locala. Se mai poate proba faptul ca martorul a fost luat din fata sectie de politie si cu un coleg de al meu care a venit sa ma ia de la sectia de politie.

As vrea sa stiu daca este vreo sansa sa scap de aceste amenzi si daca are rost sa depun o plangere impotriva celor 2 angajati de la politia locala deoarece nu sau comportat profesional, au fost agresivi si au adus un martor mincinos pentru a completa procesul verbal.

Este nevoie ca pentru aceasta contestatie sa apelez un avocat pentru a depune o contestatie? Daca este cazul puteti sa-mi recomandati un avocat competent si rezonabil, din iasi, pentru aceasta situatie nefericita.

Care este actiunile care dumneavoastra mi le recomandati si care au rost avand in vedere situatia. Nu am primit procesul verbal si nu stiu ce amenzi am primit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Consultații Juridice
Consultații Juridice
Bună ziua, Cu ce vă putem ajuta?
Connecting...
Programează Consultație
Luni – Vineri: 10:00 – 18:00

Onorarii Rezonabile - orare, fixe, de succes
Busy
:
:
:

Datele introduse sunt folosite pentru a vă contacta. Prin utilizarea serviciilor, acceptați politica de confidențialitate.
Suntem online
:
:
Această sesiune de discuții s-a încheiat.