Tranzactie Gresita Si Consfintita » Întreabă Avocat

Tranzactie gresita si consfintita

Maria a întrebat 3 ani în urmă

Tranzactie gresita si consfintita

 

Buna ziua. Avem urmatoarea situatie:

Un vecin care are casa pe hotar ne-a dat in judecata pentru ca nu il lasam sa intre, in conditiile dorite de el , sa isi renoveze casa.
Acest om a facut tot felul de chestii urate: a intrat cu drujba 1.5m la noi in curte si ne-a taiat copacii, a stropit cu ceva otrava un nuc de la noi din curte pentru a determina taierea acestuia(in conditiile in care avem copil mic care putea pati ceva..., etc.).

Procesul s-a finalizat cu o tranzactie intocmita de avocatul lui, cu care noi am fost de acord.
Problema este ca in aceasta tranzactie, avocatul vecinului a gresit unitatea de masura si in loc sa scrie ca doreste sa sape 0.X m/ 0.Xm pt fundatie si sa extinda zidul casei cu 0.15 m a folosit unitatea de masura cm. E clar ca este o eroare doar ca vecinul a semnat si asta a fost consimtit de instanta.

Intrebarea este: ce poate face vecinul in conditiile astea?

E clar ca va continua sa ne sicaneze cu orice ocazie se iveste si as dori sa stiu, daca ii spun ca nu are dreptul sa sape mai mult de cat e stipulat in tranzactia cu care a fost de acord, ce mai poate face el. Adica nu poate spune ca nu am fost de acord sa intre sa isi renoveze, pentru ca am fost.

Va multumesc frumos!

 

 

Tranzactie gresita si consfintita


Adaugă răspuns

2
+
12
=