Spatiu Sub Sechestru Vandut Iar Ex-proprietarul Ramanand Cu Datorii » Întreabă Avocat

Spatiu sub sechestru vandut iar ex-proprietarul ramanand cu datorii

Nucu Stefan a întrebat 3 ani în urmă

Spatiu sub sechestru vandut iar ex-proprietarul ramanand cu datorii

Am sa va explic pe scurt cu ce problema ma confrunt . Parintii mei se ocupau acum cativa ani cu comert .

Ulterior , au cerut bancii X o aprobare pt o linie de credit , intre timp au aparut niste evenimente neplacute , unul dintre parintii mei decedase etc .

La vremea aceea respectiv 2006 anul cand a decedat tatal meu , minor fiind , avusesem un tutore care raspundea de mine . Dupa majorat am fost chemat la banca X pt a semna ca fidejusor FARA a-mi explica nimeni ce inseamna si cu ce se mananca din cauza mamei care era plecata in strainatate pt a ne sprijini traiul.

Ulterior datoriile s-au marit , majorari foarte mari desi vandusem un apartament pt a incerca sa mai \"amortesc\" un pic din datorie insa in zadar .

Banca X a vandut creantele divizate in stanga si indreapta cum numai ei au stiut , spatiul comercial al nostru ce a fost girat bancii, a fost dupa in posesia recuperatorului pe care l-a vandut la un pret de nimic in urma unor asa zise \"licitatii\" de care nimeni nu a stiut .

Noi am ramas cu datorii la Primaria Municipiului cu toate ca spatiul fusese adjudecat , scos la licitatie si vandut in aceeasi noapte .

Am cerut primariei sa-mi explice de nenumarate ori de ce in decembrie 2017 aveam datorii de 170.000 RON iar in martie 2019 la un an si 3 luni aveam 370.000. Deci dupa ce spatiul a fost vandut pe o nimica toata, am ramas si cu datorii .

Cei de la primarie au eliberat probabil o adeverinta pt a putea fi vandut spatiul . Aceasta este o parte din poveste .

A doua parte spune in felul urmator ; In posesia noastra aparent mai avem inca un spatiu situat in aceeasi curte , de care recuperatorul si actualul proprietar nu stiau , eu le-am dat scuipat la furca intrebandu-i daca s-a vandut numai spatiul A sau si spatiul B ?

Atunci probabil le picase fisa ca pot pune mana si pe spatiul B . Spatiul era intabulat pe alt nume , din cauza unei erori de vanzare din trecut , potentialul cumparator al spatiului B la vremea respectiva nu a mai cumparat spatiul respectiv , iar la cadastru figura numele lui , desi in acte spatiul inca era al nostru dovada fiind un act de desfiintarea contractului de vanzare cumparare .

Ei bine, eu de frica am fost sa-l intabulez pe mine anul trecut in toamna lui 2018 dupa ce m-am intalnit cu recuperatorul si actualul client al spatiului A deoarece am crezut ca daca il trec pe mine si ei inca nu l-au luat, inseamna ca nu a fost girat bancii si raman si eu cu o odaie acolo .

Atat executorul (recuperatorul cum imi place sa-i spun ) cat si actualul proprietar al spatiului A , ambii fiind mano i mano , m-au facut in asa fel incat sa trec spatiul inapoi pe mine dupa care m-au sunat sa-mi spuna ca vezi doamne nu trebuia sa fac asta pt ca acuma se vor angaja atat primaria mun. Falticeni cat si Biroul executor pt recuperarea datoriilor .

Actualul proprietar al spatiului A , vrea sa puna mana pe spatiul B . A CUMPARAT CREANTELE IN VALOARE DE 80.000 ron CU 10.000 RON  ca sa-mi puna bete in roate sa le fiu tot eu dator .

Primaria Mun. Flaticeni , PROBABIL si CEL mai probabil a fost mituita si a eliberat o adeverinta pt ca spatiul sa poata fi vandut , eu si mama ramanand astfel cu datorii atat la primarie cat si la Biroul Executorului din Vatra Dornei .

Bineinteles , dupa multe amenintari...i-am inregistrat pe cei doi etc . Aveti cuvantul meu de onoare si sa orbesc daca mint 1% din ce spun . Licitatia va avea lor miercuri 17/07/2019 la Vatra Dornei .

Primaria Mun Falticeni a refuzat sa imi raspunda la cererile trimise de unde sa-mi demonstreze de ce am avut intr-un an de zile majorari dobanda la dobanda x2 mai mare decat impozitul neachitat in 10 ani pe cladirile respective .

Luna trecuta am fost la tribunalul Suceva unde am depus o cerere de chemare la judecata asupra primariei Municipiului Falticeni deoarece au refuzat sa-mi raspunda in termenul legal .

Problema e ca nu stiu cum sa o scot la capat . Habar nu aveam anul trecut cu ce se mananca, dar treptat mi-am dat seama despre ce este vorba, mi-am angajat un avocat ..sper sa ma rezolve pt ca nu dispun de alti bani, efectiv .

Am zis sa cer pareara unui/ unei domn/doamne outsider de altfel . Sper sa ajunga si la ochii dvs. cele povestite si sa stiti ca daca mi-ati putea da un indiciu un sfat ar fi mai mult decat bine . Va multumesc mult !

Cu respect ,
S N Reprezentant Legal  SC. ... SRL


Adaugă răspuns

1
+
6
=