Reziliere Contract, Furnizare Servicii, Restituire Avans » Întreabă Avocat

Reziliere contract, furnizare servicii, Restituire avans

Carmen Sandu a întrebat 2 ani în urmă

Reziliere contract, furnizare servicii, Restituire avans

Buna ziua! Am incheiat un contract de furnizare servicii pt organizare de nunta programata la jumatatea lunii iulie anul acesta pe care am ales recent sa il reziliez datorita contextului pandemic actual si a implicatiilor acestuia (perioada, reguli de distantare sociala neadecvate evenimentului, probleme financiare ale invitatilor si imposibilitatea participarii la eveniment sasmd).

Deoarece nu vreau sa aman nunta am hotarat sa ne bucuram de eveniment intr-un numar restrans, in familie, intr-o locatie in aer liber, in momentul in care ne va fi permis acest lucru.

La semnarea contractului am fost constient de existenta unor clauze usor abuzive in ceea ce priveste cazul de forta majora si eventuala reziliere a  contractului, respectiv, cf contractului, indiferent de motiv, avansul (suma fixa de 5000 RON) nu se restituie.

Consider ca in situatia actuala, inca in stare de urgenta si in scurt timp de alerta, chiar si in conditiile semnarii contractului, refuzul restituirii unei parti din avans este abuziv, constient fiind de timpul acordat si implicarea managerului de eveniment.

In plus la cererea de reziliere a contractului in actul aditional figureaza ca beneficiarul, din motive personale, a anulat evenimentul, si nu cazul de forta majora ne-a obligat la aceasta, motiv pentru care nu am semnat niciun act.

Imi doresc ca prin aceasta solicitare sa primesc si cea mai mica indrumare ca prin mjloace legale sa putem recupera macar o parte din avansul platit.

Va multumesc anticipat!

Carmen.

Avocat Online
replied 2 ani ago

Buna ziua,

Detalii despre rezolutiune gasiti pe site, dati search din meniul principal de sus.

Pentru a programa o sedinta de consultanta juridica, contactaț-ne telefonic sau pe whatsapp 0745 034 638.

Detalii despre onorarii regasiti aici

https://consultantavocat.ro/onorariu-avocat-evaluare-gratuita/


Adaugă răspuns

2
+
8
=