Restituire Suma, Retur Altex » Întreabă Avocat

Restituire suma, retur Altex

Mihai a întrebat 2 ani în urmă

Restituire suma, retur Altex

Buna ziua, Am urmatoarea problema. Pe data de 18.03.2020 am restituit o comanda plasata online intr-un magazin fizic Altex

Suma fiind restituita pe loc dupa semnarea unei dispozitii de plata din caserie.

Comanda a fost efectuata online de pe contul meu dar cu cardul unei alte persoane.

Azi , 30.04.2020 , ma suna cei de la Altex sa imi spuna ca suma a fost restiuita si in contul cu care a fost facuta comanda si ca trebuie sa ma duc intr-un magazin Altex sa dau banii inapoi.

Problema este ca persoana care detine cardul si care ,pretind cei de la Altex, a primit si ea in cont banii nu mai raspunde la telefon.

Am incercat sa le explic celor de la Altex ca nu este vina mea ca au facut si plata in cont , nu eu am cerut acest lucru, ca acel cont nu este al meu si ca persoana nu poate fi contactata dar au zis ca nu ii intereseaza ca nu este problema lor si ca eu trebuie sa restitui suma.

Ce este de facut? Eu nu vreau sa pierd o suma, desi mica , de doar 290 lei , doar ca sa platesc pentru greseala altcuiva.

Cum pot sa ma oblige sa restitui o suma care nu a intrat in posesia mea ?

Banuiesc ca pot vedea si ei ca acel cont nu imi apartine.

La telefon , am fost si mintit ca banii nu trebuiau sa mi se restituie in magazin ca acolo a fost greseala , desi la ei pe site se specifica clar acest lucru

Am o chitanta stampilata de Altex care sa dovedeasca ca se poate acest lucru.

Va multumesc,

Mihai


Adaugă răspuns

9
+
8
=