Recalculare Pensie De Intretinere » Întreabă Avocat

Recalculare pensie de intretinere

dan67 a întrebat 3 ani în urmă

Recalculare pensie de intretinere

Buna ziua! In cazul meu in luna martie 2019 fosta sotie solicita majorare pensie intretinere in calitate de repr legal al copil minor.i

In aprile depun intampinare in termen cu acte in sprijin ptr a demonstra ca la momentul actiunii si ulterior am realizat venit sal min pe ec sau nu am avut venit, deci solicitam plata pensiei raportat la acest venit.

Am achitat lunar prin mdt postal suma deciziei anterioare.termenul fixat iunie ,amanare iulie,Amână cauza,reclamanta să certifice pentru conformitate cu originalul copiile înscrisurilor şi să arate dacă cererea este formulată de minor.

astfel totul se lungeste,cred ca vor intra in vacanta si cu justitia. Orice calcule se vor face in baza adev de la fostul angajator si ulterior cand am lucrat sporadic cu sal minim pe ec sau deloc va rezulta suma 319lei.

Daca reclamanta nu remediaza pana la termenul urmator ce se poate intampla? eu ce pot face ptr a plati suma corecta, pentru ca platesc deja de 3 luni mai mult.daca platesc incepand de luna asta 319 (adica rap la sal min) ce risc?

Pot depune pana la data termenului urmator copii dupa chitantele de la posta,de dupa inceperea actiunii?

Astept raspunsul dvs.multumesc anticipat.


Adaugă răspuns

18
+
6
=