Rca Nevalid Sau Fals » Întreabă Avocat

Rca nevalid sau fals

Leahu Ionut a întrebat 2 ani în urmă

Rca nevalid sau fals

Buna seara. Am lucrat in 2017 la o firma de transport international unde am avut accident minor in Italia in luna 07.2017.

Am urmat ceea ce trebuia,am dat datele de pe asigurare etc.

In luna a 10.2017 am demisionat de la acea firma,pentru ca nu mi-a platit toti banii care mi se cuvena pe cat am lucrat la ei. In 01.2018 am primit scrisoare de la B.A.A.R , cum ca am de platit 270 euro pentru daunele ce le-am facut in urma acelui accident.

Am luat legatura cu ei unde mi s-a spus ca asigurarea tirului de la care am dat datele , era expirat ( ceea ce nu era adevarat),si ca eu trebuie sa platesc.

Le-am spus ca greseala nu este a mea, asigurarea era valida la acel moment (nu am de unde sa stiu daca era o asigurare falsa).

Le-am spus sa ieie legatura cu acel angajator la care am fost, sa rezolve el. Astazi am primit alt plic ( dupa aproape 2 ani de la primul plic), tot de la acelasi expeditor, cum ca am de platit pentru acel accident peste 10000 lei ( de la 270 euro...la peste 10000lei...de unde?)

Plus taxele de judecator si altele. Am luat din nou legatura cu ei, si le-am spus sa ieie legatura cu angajatorul acela la care am lucrat atunci.

Si ei mi-au spus ca pe ei nu ii intereseaza de unde ia banii, ca o sa mi se puna poprire , si ei acum ca de fapt nu a existat nici o asigurare atunci ( prima data au spus ca asigurarea era expirata) .

Mi-au spus sa dovedesc ca am avut asigurare. Cum sa dovedesc eu.... sa dovedeasca angajatorul, ca al lui este tirul....

Acel angajator nu vrea sa plateasca, nici sa aduca dovezi ca de fapt era asigurare ( dar propabil era falsa, si de aceea nu face nimic).

Eu ce pot sa fac acum?? Cum sa mi se puna mie poprire pentru greseala angajatorului...

Eu nu mi-am primit nici in ziua de azi toti banii pentru care i-am lucrat la el, si acum trebuie sa aduc si bani de acasa ca sa ii platesc greselile lui???

Va rog tare mult, ajutati ma cu un raspuns.

Ce pot eu sa fac....

Avocat Online
replied 1 an ago

Bună ziua,

Vă mulțumim pentru interesul acordat serviciilor juridice oferite de cabinetul nostru de avocatură.

Pentru consultanta juridica, contactați-ne telefonic sau pe whatsapp 0745 034 638.


Adaugă răspuns

11
+
14
=