Racordare La Teava De Gaz Fara Acordul Proprietarului » Întreabă Avocat

Racordare la teava de gaz fara acordul proprietarului

Claudiu a întrebat 10 luni în urmă

Racordare la teava de gaz fara acordul proprietarului

Buna ziua,
Am o intrebare in legatura cu o situatie pe care bunica mea o intampina in momentul de fata.

Bunica, acum 20 de ani a adus teava de gaz de pe strada principala, pe strada ei, in fata portii ( aproximativ 100 m de teava).

Ea a suportat toate costurile, avand si actele/ proiectul. Acum, au venit cei de la primarie sa prelungeasca teava de gaz pana in capatul strazii, dar nu au cerut acordul bunicii, pe fond ca dumnealor ”au toate actele in regula” cu toate autorizatiile si au spus ca bunica a fost proprietara pe teava de gaz doar 24 de ore, dupa, nu a mai fost.

Intrebarea este daca asa ceva este posibil, sa se racordeze si sa extinda teava de gaz fara acordul celui care a platit pentru ea ( este proprietar cu acte care dovedesc acest lucru)? Pentru ca, ei practic au mai putine cheltuieli decat a avut bunica atunci.

Ei extind teava 75 de m, iar bunica a suportat singura costul pentru 100m Daca nu era teava ei, ei trebuiau sa aduca teava de gaz de pe strada principala avand o lungime totala de 175 de metri ( aproximativ).

Personal, acest lucru nu pare tocmai corect. Bunica, pana in momentul de fata, nu si-a amortizat cheltuielile pe care le-a avut in trecut.

Va multumesc!

Cuvinte cheie:


Adaugă răspuns

5
+
3
=