Probleme Cu Fostul Primar » Întreabă Avocat

Probleme cu fostul primar

Alexandru a întrebat 9 luni în urmă

Probleme cu fostul primar

Salut. Intampin o problema. Este vorba despre fostul primar, care a inceput sa ma acuze pe mine ca eu am avut acces la diverse chestii fara sa stie el si ca am tinut cu altcineva in loc sa tin cu el.
Povestea incepe din iunie 2020, cand m-am dus la el sa ma ajute sa caut un loc de munca. Tin sa mentionez ca am avut 17 ani. El a zis ca pot sa lucru la primarie si ca sa il ajut la realizarea unor materiale care sa il promoveze la campania electorala. Pe 17 iulie am fost "angajat" si mi s-a dat de lucru. Am realizat lucrurile pe care mi le-a dat el.

Dar pana ce m-a pus sa transfer poze si videoclipuri de pe telefoanele sale pe un hard extern. De asemenea pentru ca includea imagini cu lucrarile si alte chestii care depind de campanie, i-am cerut acordul acestuia sa fac copie la acele continuturi, ca sa imi fac treaba mai departe.

De asemenea acesta a pus camere cu microfon in birourile primarilor, si m-a acuzat, tot pe mine (sunt priceput la calculatoare si de aia tot ma acuza) ca am avut acces la ele.

Am lucrat pana in septembrie la primarie. Pe 9 ianuarie am fost chemat, ca martor la DIICOT sa dau declaratie pe tema acesta , unde am fost intrebat despre aceste lucruri.

Am o intrebare. Ce urmeaza dupa chemarea la DIICOT?  Va fi proces, anchete si cat mai dureaza?


Adaugă răspuns

1
+
11
=