Posibil Caz De Malpraxis » Întreabă Avocat

Posibil caz de malpraxis

gabriela a întrebat 1 an în urmă

Posibil caz de malpraxis

Buna ziua,

Va intreb si eu ceva rapid, sper sa se gaseasca cineva sa ma ajute si pe mine cu un raspuns.

Tata e in spital, a fost internat pt. o bacterie la gastroenterologie, dar mai avea si un AVC recent.

La Gastro a intrat pe picioare si vorbind si l-au externat dupa 6 zile pe targa si horcaind si stand cu gura permanent deschisa. Era ca in filmele de groaza, nu exagerez cu absolut nimic, ca intr-un film de groaza arata.

L-am dus imediat inapoi la UPU, mi s-a parut strigator la cer, nu stiam c are. Oamenii de pe ambulanta au fost la randul lor foarte socati.

La UPU au descoperit ca are emobolism pulmonar cauzat de faptul ca la Gastro cat a stat internat nu l-au miscat din pat si nu i-au dat anticoagulante, desi trebuia, aparent...

Si apoi - asta suspectez eu - l-au externat in starea aia de om aproape mort, ca era aproape mort ca sa paseze responsabilitatea.
Tata acum e la terapie intensiva, in stare grava.
De la UPU mamei i-au oprit foile date la externare de la Gastro si nu le-au mai dat inapoi.

Spuneti-mi si mie ce se poate face. E strigator la cer si vreau sa ii arat cu degetul pe acesti neoameni. Numai ca nu stiu cum. Si nici de unde sa incep.

Doi la mana: incerc sa sun sa aflu care e starea lui, ce medicamente ii administreaza la terapie si asistentele imi spun mereu ca nu stiu si sa dau de doctorita. In acelasi timp, tot ele spun zilnic de fiecare data cand suni ca doctorita nu e acolo.

Azi au spus sa sun dupa 12 pt. ca nu e acolo la ora 8 dimineata. Iar dupa 12 cand am sunat au spus ca era dimineata si de ce nu am sunat atunci.

Nu exista nicio lege sa te ajute sa le arati ca ai dreptul sa vorbesti cu medicul curant si sa stii si tu ce i se face acolo si in ce stare este?

Va multumesc!


Adaugă răspuns

10
+
15
=