Plagiat, șantaj » Întreabă Avocat

Plagiat, șantaj

Andreea Teodora a întrebat 1 an în urmă

Plagiat, șantaj

Bună seara! Am contactat un site ce scrie lucrări de licență /dizertație la cerere și am cerut o astfel de cercetare.

Mi s-a făcut un preț pentru datele pe care le-am transmis (titlu, cerințe, bibliografie) și apoi am plătit prima rata urmând sa primesc prima parte a lucrării.

După ce am primit prima parte am constatat ca nu are nicio legătură cu titlul, le-am transmis asta dar i-am rugat ca măcar în a doua parte sa aibă grija și sa dezbata subiectul care se regăsește în titlu în plus aveau greșeli de exprimare și fraze care probabil erau luate copy/paste pentru ca făceau referire la niște tabeluri care nu erau prezente în document.

Am plătit și cea de a doua rata urmand sa primesc partea celalata peste o săptămână.

Am primit o dar la fel ca și prima data, nu avea nicio legătură conținutul documentului cu titlul lucrări iar când le am cerut modificarea și să-mi transmită lucrarea în forma finală, mi-au blocat accesul pe platforma lor.

Bineînțeles că lucrarea nu are nicio legătură între titlu și conținut și nu poate fi prezentată în fata unei comisii dar iar când le-am cerut sa o modifice complet mi-ai spus ca nu e corect ce fac, pentru am plătit pentru,citez, \"un Logan\" și eu aștept \"un Mercedes\", în condițiile în care ei mi-au făcut prețul. (680lei).

Acum administratorul site\'ului ma amenință cu plagierea și cu faptul ca va trimite un referat la Facultatea unde trebuia sa prezint lucrarea pentru ca profesorii sa ma sancționeze.

Va rog sa ma ajutați cu un sfat dacă se poate, cum sa fac sa-mi Recuperez măcar o parte din bani.

Odată ce am plătit aceasta cercetare, în nume propriu, nu am drept de autor asupra ei?

Nu am nicio factură /chitanță de la ei, doar dovezile de transfer.

Multumesc mult pentru ajutor!

Florin Ionel
replied 11 luni ago

Buna seara! Cum ati rezolvat pana la urma? Ma aflu intr-o situație asemănătore!


Adaugă răspuns

0
+
19
=