Onorariu Avocat » » Întreabă Avocat

Onorariu avocat

Muntean Dorel a întrebat 2 ani în urmă

Onorariu

Sotia a murit intr-un accident de circulatie, pe trecerea de pietoni. Am angajat un avocat care sa ma reprezinte pe mine,mama soacra si unicul copil.

Copilul lucreaza afara,iar cand s-a intors acasa ,si-a angajat avocatul lui, si bine a facut pt ca acest avocat a venit cu un martor si a obtinut depagubiri morale mult mai mari.

Ma simt in pericol pt ca sunt singurul semnatar pe contractul cu avocatul meu, in care ma oblig sa platesc 10% din toate despagubirile mele, ale soacrei si copilului.

Soacra a promis ca imi returneaza banii ,copilul a spus ca nu el a angajat avocatul in fata judecatorului a recunoscut pe singurul sau avocat, sa ma descurc.

Am incercat sa iau legatura cu avocatul meu pe tema aceasta si nu am obtinut un raspuns nici pana azi.

Si m-am panicat,sunt bani destul de multi.

Mai pot sa refac contractul in care baiatul sa nu mai apara?

Bunul simt imi spune ca nu mai pot sa-mi \"demit\" avocatul desi tare as vrea ,( pt ca ma simt mereu injosit in comunicarea cu el,si pentru ca a incercat f putin in a-mi prezenta pozitia.,..parca sa nu deranjeze Asiguratorul, ..parca sa-l inteleg pe criminal , ca e la prima lui greseala

Acum sa-l inteleg si pe el ca cineva trebui sa plateasca.

Sa fiu intelegator....

Va trebui sa platesc pt tot?

Procesul este in faza in care judecatorul a hotarat nivelurile de despagubiri dupa ce avocatii au formulat niste sume iar Asigurarea a refuzat.

Iar acum asteptam ca Asigurarile sa \"refuze\"din nou.

Nu stiu termenii juridici va ver iertare.

Adaugă răspuns

18
+
10
=