Modificare Comitet De Conducere ONG » Întreabă Avocat

Modificare comitet de conducere ONG

Badea Bianca Monica a întrebat 2 ani în urmă

Modificare comitet de conducere ONG

Buna ziua! As dori, daca este posibil sa va adresez o intrebare cu privire la modificarea comitetului de conducere al unei asociatii studentesti.

Vrem sa organizam sedinta de schimbare a comitetului de conducere online, ceea ce ne impiedica sa semnam fizic procesul verbal care trebuie ulterior predat la judecatorie.

Conform Statului actual semnaturile ce confirma modificarea organului de conducere apartin Adunarii Generale, cu jumatete plus unu din voturi.

Intrebarea mea este daca exista o cale prin care putem autentifica semnaturile fara achizitionarea unui certificat digital de semnaturi (dat fiind faptul ca suntem ONG, pachetele de achizitionare sunt destul de scumpe).

1. Exista cumva varianta in care semnatura sa se faca in PDF, neautorizata iar ulterior PDF-ul sa fie autentificat la notar/ sau atesat de avocat?

2. Credeti sa este posibil, tinand cont de faptul ca Statutul indica deja cum se realizeaza procedura de vot, ca in conditiile actuale sa fie semnat doar de comitetul de conducere actual si comitetul de conducere ulterior ales (numarul de membri nu atinge pragul prezentat in Statut) sau exista cumva si o alta solutie?

Data fiind situatia actutala, dorim ca sedinta sa se desfasore in mediul online si evitam intalnirile fizice, mai ales ca fiind o asociatie studenteasca suntem studenti din mai multe zone ale tarii, iar o intalnire fizica este destul de dificil de oragnizat.

Mii de multumiri in avans!

Avocat Online
replied 2 ani ago

1. nu
2. nu


Adaugă răspuns

7
+
19
=