Loc De Parcare Bloc » Întreabă Avocat

Loc de parcare bloc

Adelin a întrebat 2 ani în urmă

Loc de parcare bloc

Va salut! Recurg la aceasta metoda,deoarece vreau un sfat din partea dumneavoastra privind Loc de parcare bloc

Speta e cam asa: de 3 luni parchez masina in lateralul blocului, undeva langa un copac, paralela cu drumul de acces.

Mentionez ca acest loc unde parchez nu este platit, sau concesionat.

Langa acel copac, are loc de parcare un asa zis \"concesionar\"( nu stiu exact daca e platit sau inchiriat fiindca nu mi-a adus sa vad eu personal autorizatia de parcare, actul) unde, acest individ tine o masina avariata de 2 ani de zile de cand m-am mutat in zona.

Adevarul este ca eu, atunci cand parchez, cumva l-as incurca(bloca) pe acel om, el neputand sa iasa de acolo(fiind vorba de o masina functionala)(e vorba de 40 50 de cm )dar stiind si vazand ca e avariata , am zis sa o parchez in fata lui, perpendicular. I

nvididul are inca o masina, pe care mi-a zis in seara aceasta ca nu are unde sa o parcheze, fiindca ii ocup eu locul de parcare, il blochez, il incurc.( ma repet e o bucata de teren unde vine un copac langa locul lui de parcare, nu e al lui sau ceva).

Cum recomandati sa procedez? Mi-a zis sa mut masina, am mutat-o, nu m-am luat la cearta cu el fiindca am vazut ca nu am cu cine.

Daca eu il incurc cu 50 de cm sa iasa cu masina ruginita, care sta pe butuci, terenul din fata locului de parcare si perpendicular cu el, e al lui?

Nu este de domeniul public?

Va multumesc si astept raspuns!


Adaugă răspuns

3
+
0
=