Impartirea Terenului Dintre Vecini, Proprietatea Primariei » Întreabă Avocat

Impartirea terenului dintre vecini, proprietatea Primariei

Blaga a întrebat 1 an în urmă

Impartirea terenului dintre vecini, proprietatea Primariei

Buna ziua, detin in concesiune din 20.08.2012 o supratata de teren de 250 mp, cu o casa de vacanta, de la Primaria Poplaca, in Paltinis.

De cand am cumparat acest imobil, a existat, o parcare a vecinului SC , actual ...., din partea stanga cum urci scarile din drumul national.

In timp, am sperat, ca o sa fie un vecin bun si o sa ne dea in compensare, o alta portiune dintre noi. Dar nu a fost asa. In timp, si-a extins cladirea, cu 2m, catre noi, unde erau niste scari si si-a tras gard, pe noua suprafata micsorata, aproximativ, la jumatate.

In urma cu doi ani, m-au sunat dir. ec, si cel ce se ocupa, cu constructiile de la SC   , vrand sa le cedez partea ce au luat-o abuziv si le-am raspuns, ca si mie imi trebuie suprafata, ca si lor.

I-am auzit, ca doreau sa ia in concesiune terenul suplimentar, celui concesionat construit si, ca partea dinspre noi, ramane in aer.

Acum am dorit, sa iau si eu in concesiune restul de teren si d-na secretar mi-a spus, ca trebuie sa am acordul vecinilor.

I-am raspuns, ca vecinii mei, nu mi-a solicitat nici un acord. Ulterior, mi-a zis, ca d-nul Primar a zis, ca se poate si fara acordul vecinilor,

Eu zic ca suprafata dintre case, ar trebui, sa o aloce egal intre vecini, proprietarul terenului- Primaria Poplaca.

Acum 3 ani, am facut, o scrisoare trimisa pe e-mail, la Primarie, scriind aceste nereguli. D-na secretara, mi-a spus, ca primarul, s-a deplasat, atunci in Paltinis, sa vada despre ce este vorba, dar nimic, in favoarea mea, ci acum, am vazut ducandu-ma la topoetrist, ca deja cei doi vecini, sunt si proprietari de terenuri.

Mentionez, ca nu s-a dorit sa m-i se deie numar de inregistrare, la e-mailul facut de mine, chiar, daca l-am solicitat. Intr-o solicitare de a mea la Primaria Sibiu (din punct de vedere administrativ, apartinem de Sibiu), solicitam, ca concesiunea, sa se faca egal intre cei doi vecini, stanga dreapta si nu cel, ce detine putere economica si influenta, mai mult.

S-a autosesizat inspectoratul in constructii, ce a declarat, ca totul este corect si sa ma bucur, ca vecinul , mi-a facut gratuit gard, intre noi.

In acest moment ma simt ingradita abuziv, fara nici un acord din partea mea, si fara stirea mea, acesti vecini impreuna cu Primaria Poplaca, au pus la cale o imartire ilegala.

Ce mai pot face in acest moment?

Va multumesc si astept vesti.

O saptamana buna!

Avocat Online
replied 1 an ago

Bună ziua

Trebuie verificate actele de proprietate ale terenurilor și după se identifică soluții.

Pentru alte informatii ne puteti contacta telefonic sau pe whatsapp 0745 034 638.


Adaugă răspuns

15
+
17
=