Drepturi Persoană Handicap » Întreabă Avocat

Drepturi persoană handicap

Buleandra Alina a întrebat 2 ani în urmă

Drepturi persoană handicap

Sunt persoană cu handicap locomotor grav! În anul 2018 am cerut Primăriei orașului să îmi amenajeze un loc de parcare în fața scării. Nu s-a făcut nimic timp de un an.

În anul 2019, în luna iulie am fost din nou la Primărie, am depus și cerere de amenajare a unui loc de parcare pentru persoane cu handicap și nu s-a luat nicio măsură.

În luna august am depus sesizare la AJPIS , și imediat au început o lucrare de amenajare a unui loc de parcare în apropierea locuinței mele și nu în fața scării unde eu am nevoie, pe motiv că niciun vecin cu abonament nu dorește să fie mutat și că Autoritățile  Primăriei nu are cum să-i mute.

Eu consider că din nou nu se respectă Legea Specială 448/2006, care este o lege superioară, unde s-a creat cadrul legal privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Ce pot să fac să conving autoritățile Primăriei că este legal să mute unul din acei vecini din fața scării pe locul din apropierea locuinței mele?

VĂ ROG FRUMOS SĂ MĂ AJUTAȚI, PROBLEMA NU NECESITĂ FOARTE MULT TIMP, DOAR CĂ EU NU ȘTIU CUM SĂ CONVING AUTORITĂȚILE CĂ CEEA CE CER EU, E DE FAPT DREPTUL MEU!!!

 

Buna ziua,

Vă rugăm să ne contactați telefonic / whatsapp 0745 034 638.

Cu stimă,

Av. Marius Todeancă


Adaugă răspuns

8
+
18
=