Diagnostic Gresit, Ce Pot Face? » Întreabă Avocat

Diagnostic gresit, Ce pot face?

Gabriel a întrebat 2 ani în urmă

Diagnostic gresit, Ce pot face?

Bună ziua! Mă numesc Gabriel. Ce pot face in cazul unui diagnostic  greșit? Vă las povestea mea mai jos.Mulțumesc!

Totul a început cu o tuse puternica seaca pentru care am fost la medicul de familie si mi a spus ca este o forma usoara de pneumonie.

Medicul mi a dat rețeta spunând in acelasi timp sa vin peste câteva zile pentru o investigație (cum a mers tratamentul).

După câteva zile am început să am o tuse la fel de puternică și seacă dar cu sânge iar cand am fost la medicul de familie mi a dat trimitere la clinica Tbc pentru o radiografie la plămâni.

Ajuns la clinica tbc am facut radiografia si la data de 15 11 2018 am fost trimis la spitalul de boli infecțioase TBC pentru o serie de teste.In perioada 16.11.2018 - 13.12.2018 mi a fost pus diagnosticul de tbc diagnosticul iesind din o analiza la sputa.

Am facut testul de tuberculoză(floricica) de 2 ori si nu a iesit nici unul pozitiv.

Tratamentul pentru tuberculoza a fost inceput la data de 20.11.2018 iar in acest timp cat am fost sub tratament au apărut dureri de spate foarte puternice pentru care ceream continuu calmant(Algocalmin) dupa care o doctora mi a spus ca \"daca mai vreau calmant sa ma duc sa mi cumpar pentru ca oricum nu este normal ca eu cu un tbc usor sa iau la fel de mult ca un om cu un tbc foarte avansat\".

Pentru ca ma tot plângeam de dureri puternice doamna doctor a stabilit sa imi faca niste noi analize la spitalul tbc: CT si ecografie dar nu a găsit nimic iar pentru aceasta am fost trimis înapoi la clinica tbc pentru un test CT mai amănunțit din care reiese că am o tumoare.

După ce doamna doctor a primit rezultatele testului ct am fost trimis la institutul Marius Nasta Bucuresti pentru investigatii suplimentare de unde reiese dintr o biopsie ganglionara Limfomul Hodgkin, timp în care m-i s-a spus că am si Tuberculoza si Limfom Hodgkin continuând tratamentul de tbc încă 2 luni punându i stop cand mi a zis domnul oncolog din Germania spunandu mi pe langa ca daca aveam si tbc si cancer nici nu as fi facut fata tratamentului de cancer.

Dupa rezultatul biopsiei am fost sfătuit să merg la oncolog pentru începerea tratamentului de cancer.

După traumele trăite în spitalele din romania, avand oportunitatea sa merg in Germania la o clinica de oncologie pentru tratament, la data de 14.02.2019 am plecat catre Germania.

Dupa ce am luat legatura cu oncologul, iar el mi a facut o serie de teste dintre care voia si o biopsie ganglionara care nu a mai fost necesara pentru ca am luat o pe cea din România, domnul oncolog mi a spus că din analizele mele reiese ca nu am avut niciodata tbc si cei din Romania puteau vedea cu inca un *test genetic* pe care nu l-au efectuat .


Adaugă răspuns

11
+
11
=