Cum Sa Dau In Judecata Pe Cineva Fara Avocat? » » Întreabă Avocat

Cum sa dau in judecata pe cineva fara avocat?

Antony a întrebat 2 ani în urmă

Cum sa dau in judecata pe cineva fara avocat?

Buna ziua! Am probleme constant cu un vecin care imi aduce injurii, amenintari si afirmatii ce aduc atingere demnitatii, onoarei si reputatiei

Ma face nebun si ma acuza de fapte pe care eu nu le-am facut atat pe mine si pe sotia mea,acest lucru il face in public pe scara blocului in asa fel in cat sa auda si ceilati vecini din bloc si nu numai.

Merge si la alti vecini si spune lucruri neadevarate despre mine cu scopul clar de a intoarce pe ceilati vecini impotriva mea.

Mentionez faptul ca am apelat la organele de politie am facut plangere penala pentru amenintare impotriva lui dar lucrurile s-au inrautatit.

Am doar probe audio inregistrarte cu telefonul mobil din pacate ca martori doar pe sotia mea si un vecin de langa mine.

Restul vecinilor nu doresc sa stea ca si martor fiindu-le frica de el ca le va face si lor aceleasi probleme ca si mie.

Vecinul de langa mine care a stat ca si martor sufera de un handicap Retard mintal si politisti mi-au spus ca nu pot sa il audieze ca martor si ca inregistrarile audio nu sunt suficente pentru plangerea penala facuta si ca probabil va fi clasat.

Mentionez faptul ca vecinul a fost in repetate randuri amendat de politisti pentru consumul de alcol pe scara blocului repetate scandaluri si incalcarea normelor de conviețuire socială,

In tot acest timp vecinul care ma ameninta samd, a depus si el plangere la politie ca l-am amenintat si pe el si pe concubina lui si  ca lam batut.

Mai nou incearca de fiecare data sa ma provoace cand trece pe langa usa si geamul apartamentului meu, lovind cu piciorul de fiecare data puternic in podea si scoate anumite zgomote de animale dupa care suna la politie si ma reclama cum ca eu las fii injurat si amenintat.

Avand in vedere ca eu cu sotia mea avem o situatie financiara precara in acest moment nu ne permitem sa ne angajam un avocat, as dori sa il actionez in instanta pe vecinul cu probleme, pe acest motiv \"afirmatii ce aduc atingere demnitatii, onoarei si reputatieie\".

Am inteles ca trebuie depus un dosar dar nu stiu ce anume trebuie sa contina si ce articole din lege as putea mentiona,

Daca ma puteti ajuta cu niste formulare tip ?

Va multumesc anticipat!


Adaugă răspuns

11
+
14
=