Copil Concept In Timpul Casatoriei » Întreabă Avocat

Copil concept in timpul casatoriei

Capracea Adriana Maria a întrebat 1 an în urmă

Copil concept in timpul casatoriei

Buna ziua, Numele meu este Maria si mi-aș dori să primesc câteva îndrumări in privinta Certificatului de nastere a unui nou nascut .

Copilul a fost conceput in timpul căsătoriei desi noi eram despărțiti deja de doi ani ,acum cand am mers sa fac certificatul de nastere mi s-a comunicat că e destul de complicat ,copilul automat ia numele fostului soț dar nici asa nu vor sa il faca deoarece noi am fost căsătoriți in italia si amândoi ne-am păstrat numele noastre de familie

Acum fac o mica paranteza sa specific ca ni s-au gresit actele in spital,adică dovadă la nastere specificând că sunt necăsătorit,deci si pentru aia se face acum o rectificare.

Revenind la subiectul inițial, nu stiu cum ar trebui sa procedez sa pot face certificat copilului si ulterior sa il poata recunoaște tatăl natural.

Momentan nu ne permitem sa angajăm un avocat și mai ales că am rămas profunzi dezamăgiți de avocatul in cazul divorțului care ne-a grabit sa divorțat cat mai rapid si sa nu ținem cont de ce mizerii spune fostul la tribunal asta ca sa nu avem probleme cand o sa nasc si dupa spusele doamnei o data divorțata nu mai erau probleme cu numele .

Cred ca era datoria ei sa ne informeze unde era sa ajungem astăzi sau ce ar fi trebuit să facem sa nu ajungem aici.

Va multumesc anticipat daca ma ajutati cu o îndrumare și ce ar trebui sa fac (precizez ca fostul soț nu vrea sa imi dea declarație ca nu este copilul lui sau macar in care sa renunte in favoarea mea sa poarte numele meu)

O zi bună

Avocat Online
replied 1 an ago

Buna ziua,

Pentru a programa o sedinta de consultanta juridica, contactați-ne telefonic sau pe whatsapp 0745 034 638.

Detalii despre onorarii regasiti aici

https://consultantavocat.ro/onorariu-avocat-evaluare-gratuita/


Adaugă răspuns

1
+
17
=