Contestare Instiintare Amenda ICCJ Bucuresti » Întreabă Avocat

Contestare instiintare amenda ICCJ Bucuresti

Ghita Iulian a întrebat 2 ani în urmă

Contestare instiintare amenda ICCJ Bucuresti

Buna ziua,Sotia mea a fost audiata ca martor intr-un dosar de coruptie/spalare de bani la ICCJ Bucuresti in data de 17 ianuarie 2019.

Citatia a fost adusa de un domn comisar la domiciliu. In iunie 2019 am primit acasa o incheiere a unei sedinte a aceluiasi proces din data de 10 decembrie 2018 in care se preciza ca urmeaza sa fie amendata cu 500 lei pentru neprezentare.

La aceasta din urma am raspuns cu o cerere catre ICCJ in care am solicitat anularea amenzii (amenda nu a fost primita, doar instiintarea ca va fi emisa amenda) deoarece nu am primit nici o citatie pentru acea data 10 decembrie.

Acum sotia a primit citatie de la ICCJ in calitate de petent in dosarul pentru anularea amenzii.

Noi fiind din Sibiu este destul de incomod sa ne deplasam la Bucuresti pentru aceasta (avand si copil mic sotia nu poate merge singura, cheltuielile cu deplasarea sunt comparabile cu valoarea amenzii, etc.)

Putem face ceva pentru a evita deplasarea la Bucuresti, de exemplu judecarea in absenta sau mutarea dosarului catre o instanta judecatoreasca din Sibiu?

Sau in cazul in care nu se poate, se pot deconta cheltuieleile cu deplasarea/eventual cazare (acestea fiind comparabile cu valoarea amenzii)?

 


Adaugă răspuns

19
+
12
=